Gadgetul care transmite sărutul prin videocall. Cum funcționează „Pupătorul”
Sărutul electronic e posibil acum cu un gadget chinezesc, care își propune să revoluționeze relațiile de la distanță. „Pupătorul” este în realitate destul de sofisticat, cu „buze” de silicon, senzori și motorașe, care se conectează la telefon.
Sărutul poate fi transmis, astfel, de la distanță, printr-un simplu videocall, iar gadgetul promite să recreeze toate senzațiile, susțin producătorii aparatului, potrivit publicației Daily Star.
Internetul facilitează acum mai mult ca niciodată menținerea unei relații la distanță. Dar, uneori, doar intimitatea de modă veche nu este suficientă. O nouă invenție din China ajută la rezolvarea acestei probleme, permițând utilizatorilor să trimită un "sărut" în întreaga lume, pe cale electronică.
„Remote Kiss” ori Kissenger, reprezintă o pereche de buze din silicon care conține senzori de presiune și motoare minuscule care promit să recreeze presiunea, mișcarea și chiar temperatura sărutului uman.
Potrivit cotidianului de stat chinez Global Times, invenția a fost brevetată de Institutul Vocațional de Tehnologie Mecatronică din Changzhou. Jiang Zhongli, liderul echipei de proiectare a Remote Kiss, a explicat: „În timpul facultății, aveam o relație la distanță cu prietena mea, așa că ne contactam doar prin telefon. De aici a pornit inspirația acestui dispozitiv". Dispozitivul este acum în vânzare în China
Gadgetul se leagă de telefonul utilizatorului printr-o aplicație cu Bluetooth.
Inventatorii subliniază că dispozitivul lor ar permite, de asemenea, persoanelor care suferă de boli contagioase, să se bucure de intimitatea unui sărut, în siguranță.
Remote Kiss este acum în vânzare în China, prin intermediul site-ului, de la prețul de 288 de yuani, adică 40 de euro.
Remote Kiss dispune, de asemenea, de "pătratul sărutului" - un fel de secțiune a aplicației asemănătoare cu Tinder, care le permite utilizatorilor să aleagă la întâmplare un străin pe care să îl sărute.