Fiul muzicianului Nick Cave a murit. Acum șapte ani artistul a mai pierdut un copil

Ultima actualizare: 09-05-2022 20:14
Nick Cave
Getty

Muzicianul Nick Cave a anunţat că fiul său cel mare, Jethro Lazenby, a murit, la vârsta de 31 de ani.  

Într-o scurtă declaraţie, el a scris: „Cu multă tristeţe, pot confirma că fiul meu, Jethro, a murit. Am fi recunoscători pentru respectarea intimităţii familiei în acest moment”, conform The Guardian.

Jethro s-a născut în 1991 din relaţia lui Nick cu Beau Lazenby. Al doilea fiu al lui Nick, Luke, s-a născut la 10 zile după Jethro, din prima căsătorie a lui Nick Cave cu Viviane Carneiro. Jethro a crescut în Australia şi mai târziu a spus că nu l-a întâlnit pe Nick până la vârsta de şapte sau opt ani, notează News.ro.

„A fost o perioadă dificilă, dar a ieşit grozav în cele din urmă”, i-a spus Nick unui jurnalist în 2008. „Spre regretul meu etern, nu am luat legătura cu Jethro în primii ani, dar acum am un relaţia cu el”. Jethro a spus într-un interviu din 2012: „Nu a început atât de grozav”.

După ce s-a mutat în Marea Britanie, Jethro a devenit model, inclusiv pentru casele Balenciaga şi Versace. Hedi Slimane, director de creaţie la Celine, l-a fotografiat. Începuse şi propriile proiecte muzicale.

În aprilie, el a fost găsit vinovat de agresiune, după ce şi-a atacat mama în martie. Avocatul său a anunţat că a fost diagnosticat cu schizofrenie. A fost închis şi eliberat weekendul trecut. El a fost anterior condamnat pentru agresiune în 2018, împotriva iubitei sale de atunci.

Cave plânge acum moartea a doi dintre cei patru fii ai săi. Arthur a murit la vârsta de 15 ani, după ce a căzut de pe o stâncă lângă Brighton. Într-o declaraţie prin care i-a anunţat moartea, el l-a fost descris ca pe un „băiat frumos, fericit, iubitor”, iar impactul morţii sale asupra lui Cave a fost explorat în documentarul „One More Time With Feeling”, care s-a concentrat pe realizarea albumului „Skeleton Tree”.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO