Cum arată după 6 ani un cheeseburger și o porție de cartofi prăjiți de la fast-food


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 08 Iulie 2018 15:16
Categorie: Stiri Diverse
McDonald's

Un fermier din Ontario, Canada, a început pe 7 iunie 2012 un experiment prin care a vrut să testeze rezistența în timp a alimentelor de tip fast-food de la McDonald's.

Acum, 6 ani mai târziu, el își vinde experimentul pe Ebay cu 29,99 de dolari, în anunț fiind specificate următoarele:

”ORIGINAL, farfurie cu cheesburger și cartofi prăjiți FĂCUȚI și CUMPĂRAȚI pe 7 IUNIE 2012”.

Dave Alexander a povestit pentru Time că nu credea legenda urbană potrivit căreia cheeseburger-ul nu se va strica - astfel că și-a trimis fiica la McDonald's ca să cumpere un cheesburger și cartofi prăjiți.

Deși burgerul și-a pierdut toată umiditatea, iar felia de cașcaval a devenit maronie, Alexander spune că, cineva care ar sta la 1 metru jumate în spate ar crede că a cumpărat mâncarea în dimineața aia, mai ales că acei cartofi prăjiți arată la fel ca atunci când au fost cumpărați.

Apoi, fermierul a decis să se mute.

Nu o să iau cheeseburger-ul ăsta cu mine”, a spus el, după care l-a pus pe eBay. Alexander mai spune că nu s-a atins absolut deloc de burger în toți acești ani, timp în care mâncarea a stat în birou.

La un an după ce a cumpărat acest cheeseburger, un prieten l-a provocat pe Alexander să mai adauge un ingredient acestui experiment și a gătit în casă un cheeseburger și o porție de cartofi prăjiți. Aceștia arată după 5 ani mult mai rău decât cei de la McDonalds:

Cartofii prăjiți făcuți în casă arată ca niște bucăți de piatră. Iar cei de la McDonalds arată perfect.” 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Time.com

VIDEO PROTVPLUS.RO