Două minore violate, declarate agresoare de către un judecător. Cum s-a ajuns în situaţia asta

05-02-2019 09:39


abuz sexual

Un judecător din Statele Unite a stârnit o adevărată controversa după ce a decis să reducă sentinţa unui violator pe motiv că fetele abuzate, două minore, sunt în realitate agresorii şi vinovate pentru ce s-a întâmplat.

 

Judecătorul Michael Gibbens a decis în cadrul unui proces pentru condamnarea unui agresor sexual ca "fetele din acest caz au fost mai mult agresori şi mai puţin victime".

Procurorii care se ocupă de caz a decis să facă recurs. Întreaga societate a reacţionat la decizia judecătorului, lumea considerând că se face o mare nedreptate.

Potrivit judecătorului, fetele s-au dus de bună voie în casa individului de 67 de ani şi că au acceptat bani în schimbul unor favoruri sexuale.

"Este evident că îşi vindeau trupul în schimbul banilor, este ilegal ceea ce au făcut minorele de 13 şi 14 ani", a declarat judecătorul, potrivit BBC.

"Nu contează ce au făcut fetele, sunt minore, agresorul este adultul şi le-a violat, a profitata de lipsa lor de experienţă", a declarat unul dintre procurori.

Sursa: BBC NEWS

VIDEO PROTVPLUS.RO