Două fetițe din SUA i-au trimis scrisoare lui Moș Crăciun într-un balon. Ce s-a întâmplat după 4 luni

Dată publicare: 29-04-2021 07:45
Dată actualizare: 29-04-2021 10:35


Pentru două surori gemene din statul american Kansas, Moș Crăciun a venit abia în... aprilie.

Întâmplarea e de-a dreptul neobișnuită: cele două fetițe în vârstă de 4 ani au lansat un balon, care conținea dorințele lor pentru Crăciun.

Mesajul a călătorit 1000 de kilometri până când a fost găsit de un bătrân, care... și-a luat în serios rolul de Moș Crăciun.

Această întâmplare a început în urmă cu patru luni, înainte de Crăciun, într-un orăşel din statul american Kansas. Luna şi Gianella, două gemene în vârstă de 4 ani, au lansat un balon cu o... listă de cadouri, pentru Moş Crăciun.

Letecia Gonzalez: „Nu m-am aşteptat să iasă nimic atunci când le-am lăsat pe fete să trimită o scrisoare Moşului şi am lansat balonul."

Fetiţele şi mama lor habar nu aveau, însă, că balonul va ajunge la cineva. Nu chiar la Moş Crăciun, ci la Alvin, un bărbat aflat la aproape 1.000 de kilometri distanţă, în statul Louisiana.

Alvin Bamburg: „Eram la vânătoare, vânam căprioare când m-am dus la foişorul celălalt să îl verific şi am văzut un balon agăţat în vârful unui copac. Erau listele de Crăciun ale celor două fetiţe şi dorinţele lor. Erau doar patru pe listă, limitate de mama lor."

Pe loc, bărbatul s-a decis să joace până la capăt rolul de Moş Crăciun. A postat pe facebook fotografii cu scrisoarea şi cu balonul şi, într-un final, a dat de urma fetiţelor care l-au lansat. Apoi a început să adune cadourile.

Alvin Bamburg: „Prietenii, familia, colegii de serviciu, colegii de şcoală, toată lumea a contribuit la chetă."

Moş Crăciun de ocazie le-a trimis apoi fetelor cadourile... prin poştă.

Letecia Gonzalez: „Şi-a făcut timp să vădă ce e cu balonul acela când era la vânătoare, putea să-l lase acolo sau să-l ducă acasă. În schimb, l-a pus pe reţelele sociale."

Alvin Bamburg: „Pentru două fetiţe speciale din oraşul Liberal."

Pe lista de dorinţe a fost totuşi un cadou care nu putea fi trimis prin poştă. În urmă cu două săptămâni, Alvin şi soţia lui au făcut drumul până la fetiţe, ca să le ducă ultimul cadou.

Alvin Bamburg: „Să le văd pe fetiţele astea zâmbind. S-au aşezat pe jos, căţelul a luat-o la fugă şi s-a urcat în poala lor, dădea din coada lui mică atât de repede, aşa ceva nu are niciun preţ."

Inedita întâmplare a fost ocazia perfectă pentru ca cele două familii să se cunoască mai bine.

Reporter: „După această experienţă, vă simţiţi ca şi când aţi construit o prietenie care vă dura o viaţă?
- Sigur, da. El şi soţia lui fac parte din familia noastră acum.
- Dar voi?
- Bineînţeles, ne-am planificat următoarea călătorie acolo într-o lună sau două.”

Iar motivul din spatele întregii poveşti şi al gestului pe care l-a făcut pentru cele două fetiţe e chiar... simplu.

Alvin Bamburg: „Am făcut ce era corect. Trăim într-o lume nebună, oamenii au nevoie doar de bunătate...."

Tags: cadou, crăciun, sua,


VIDEO PROTVPLUS.RO