Descoperire macabră făcută de un cioban. A găsit trupul unei fete într-o cabană, în timp ce căuta adăpost

Ultima actualizare: 07-06-2020 09:28

Moarte suspectă în Maramureș.

O tânără în vârstă de 18 ani, mamă a doi copii, a fost găsită fără viață într-o cabană părăsită dintr-o zonă izolată a oraşului Vişeu de Sus.

Un cioban a fost cel care a descoperit-o pe fată și a sunat la 112.

Anchetatorii nu exclud varianta unei crime, fostul concubin al femeii fiind principalul suspect.

Descoperirea șocantă a fost făcută de un cioban, care se afla în căutarea unui adăpost. Bărbatul a zărit-o pe femeie în cabana părăsită, fără să dea semne de viață și, speriat, a sunat după ajutor.

Florina Meteș, purt.cuv. IPJ Maramureș: „Poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că într-o cabană părăsită dintr-o zonă izolată din Vișeu de Sus a fost găsită o persoană decedată. Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tânără în vârstă de 18 ani din Vișeu de Sus. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Vișeu de Sus în vederea necropsiei și stabilirii cauzei morții."

Oamenii legii nu exclud nici varianta unei crime. Principalul suspect este concubinul tinerei, care nu este însă tatăl celor doi copii ai acesteia. Surse din anchetă spun că bărbatul, în vârstă de 24 ani, ar fi amenințat că-și ia viața și a fost dus la audieri. Oamenii legii trebuie acum să afle dacă are vreo legătură cu moartea fetei.

Florina Meteș, purt.cuv. IPJ Maramureș: „A fost constituită echipa complexă de cercetare care desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat tânăra. Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș."

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal, dar abia după efectuarea autopsiei vor afla de la medicii legiști care a fost cauza morții.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO