Corporatistul care merge la muncă pe tocuri de 15 centimetri: „Mă simt încrezător și invincibil”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Corporatist pe tocuri
Captură Twitter/The Project

Ashley Maxwell-Lam, un manager de proiect la o importantă bancă din orașul australian Sydney, în vârstă de 30 de ani, merge la muncă purtând tocuri.

El spune că ideea a pornit de la o colegă, care l-a inspirat să poarte pantofi cu toc pentru femei, iar acum se simte „invincibil”.

Ashley Maxwell-Lam pare un bărbat obișnuit, la prima vedere. Merge la muncă, într-un birou din Sydney, îmbrăcat în costum. Cu toate acestea, în cele mai multe zile nu părăsește casa fără să își pună în picioare o pereche de pantofi stiletto, scrie Daily Mail.

„Este un gest curajos. Nimeni nu se așteaptă să vadă un bărbat înalt mergând pe stradă cu pantofi cu tocuri de 15 centimetri”, a declarat bărbatul de 30 de ani pentru news.com.au.

El a luat decizia de a adopta acest stil neobișnuit în urmă cu un an, când o colegă de muncă i-a spus că pantofii cu toc o fac să se simtă puternică și încrezătoare.

„Am întrebat-o cum poate un obiect să te facă să te simți puternic? Mi-a zis să probez o pereche și să descopăr singur. M-am gândit la asta, iar apoi am mers la un magazin cu pantofi să probez o pereche. A fost ca și cum mi s-ar fi aprins un beculeț. Mă simt încrezător, mă simt invincibil, mă simt puternic, de parcă aș putea face orice”, a mai spus Ashley Maxwell-Lam.

Astfel, Ashley a ajuns să dețină nouă perechi de pantofi. Admite că inițial s-a temut de ce ar putea să îi spună șeful sau colegii, însă acum este mândru de stilul său.

„Nu vreau să fiu femeie. Îmi place să fiu bărbat. Îmi place contrastul dintre feminitate și masculinitate, pentru că îi face pe oameni să își ăună întrebări”, a spus el.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO