Un copil de 9 ani ar fi fost violat de un adolescent de 15 ani, în Vrancea


Ultimul update: Miercuri 02 Octombrie 2019 17:17
Data publicarii: Miercuri 02 Octombrie 2019 11:24
Categorie: Stiri Diverse

E anchetă la Adjud, în judeţul Vrancea, unde o femeie a reclamat că un copil de 9 ani ar fi fost agresat sexual de un adolescent de 15 ani.

Suspectul are un trecut infracţional bogat şi a fost cercetat pentru mai multe furturi, iar de curând a fost eliberat din centrul de reeducare pentru minori de la Târgu Ocnă. Cazul este şi în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială. 

Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie care locuieşte în acelaşi cartier şi care a anunţat că băiatul de 9 ani ar fi fost violat de un adolescent. Iar cercetările au confirmat informaţia.

Copilul ar fi fost abordat pe stradă de doi băieţi, care i-au propus să îl însoţească. Au ajuns la locuinţa unuia dintre aceştia, iar aici, copilul a urcat în apartament cu adolescentul în vârstă de 15 ani. Cel de-al doilea, de 13 ani, a rămas în scara blocului.

Atunci s-ar fi petrecut agresiunea sexuală. Victima nu a avut curajul să povestească ce i s-a întâmplat, însă a fost ajutat de o femeie. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru viol împotriva tânărului de 15 ani care a fost recent eliberat dintr-un centru de reeducare.

El riscă să fie arestat iar dacă acuzaţiile se vor dovedi reale, va ajunge în închisoare.
 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Fată de 14 ani, abuzată de iubitul mamei sale. Planul cumplit pus la cale de bărbat
Mesajele pe care un polițist le-a trimis unei femei violate. Bărbatul a fost dat afară
Un tânăr și-a violat și ucis nepoata în vârstă de 5 ani. Ce sentință a primit
VIDEO PROTVPLUS.RO