Coincidență stranie într-o maternitate din SUA. Ce i-a uimit pe medici

14-09-2019 13:00

Coincidență stranie la o maternitate din SUA

Coincidență stranie la nașterea unui copil într-o maternitate din statul american Tennessee, în ziua de 11 septembrie, când sunt comemorate atacurile din 2001.

Micuța Christina Brown a venit pe lume la spitalul metodist LeBonheur, din orașul Germantown, pe data de 11 septembrie (9/11, în SUA), la ora 9:11 pm, cântărind 9 livre și 11 uncii, respectiv 4,4 kilograme.

Pe 11 septembrie, americanii au comemorat 18 ani de la atacurile teroriste din 2001, când Turnurile Gemene au fost distruse după ce două avioane s-au izbit de clădiri.

"Este o nouă viață printre devastare și distrugere", a declarat mama fetiței, Cametrione Moore-Brown, potrivit BBC.

Christina s-a născut prin cezariană, iar medicii de la spital au rămas uimiți când au înregistrat ora nașterii și greutatea copilului.

"L-am auzit pe medic anunțând ora nașterii - 9/11 pm, iar apoi au cântărit-o pe Christina și am auzit rumoare când oamenii au realizat că ea cântărea 9/11, s-a născut la ora 9:11 și pe data de 9/11. A fost într-adevăr un moment emoționant, mai ales că am găsit bucuria într-o zi atât de tragică", a povestit și tatăl Justin Brown.

Rachel Laughlin, o angajată a spitalului, a declarat că este o situație extrem de rară.

"Lucrez de 35 de ani și nu am întâlnit niciodată o situație în care cifrele de la data nașterii, ora nașterii și greutate să se potrivească," a declarat aceasta.

 

 

Sursa: BBC


VIDEO PROTVPLUS.RO