Tată rămas paralizat în timp ce se distra cu fetița la un centru de joacă

13-09-2019 18:14


Loc de joacă

Un tată de 31 de ani a rămas paralizat de la gât în jos după un accident stupid produs în timp ce se juca cu fetița lui de 5 ani, la un loc de joacă destinat copiilor cu vârste fragede.

Ashley Hooper, din Bridgend, Țara Galilor, s-a lovit cu capul de bara căptușită a unui cadru de cățărare în timp ce se juca cu fiica sa, Lottie, în zona considerată sigură pentru copiii mici.

Bărbatul a suferit leziuni grave la nivelul coloanei vertebrale, fiind transportat de urgență la spital.

"În timp ce se juca, s-a lovit cu capul de o bară cu o forță atât de mare încât coloana s-a comprimat, el rămânând paralizat de la gât în jos. Măduva spinării a fost afectată, s-a inflamat și deoarece canalul vertebral era îngust, inflamarea a afectat nervii spinali, ceea ce i-a provoacat dureri îngrozitoare", a precizat partenera bărbatului, Carly Fraser, 29 de ani.

Ashley Hooper a fost operat, iar medicii i-au îndepărtat fragmente osoase din gât pentru a reduce presiunea și au adăugat o tijă metalică pentru ca gâtul să stea drept.

Partenera sa a declarat că familia speră ca acesta să-și revină, după ce a început să-și miște degetele de la picioare.

Medicii sunt optimiști în privința șanselor de recuperea ale tânărului de 31 de ani, care, de asemenea, este încrezător, scrie Daily Mirror.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO