Mesaje de Crăciun 2023. Urări pentru familie, prieteni și colegi. Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți

mesaje craciun
Shutterstock

Mesaje de Crăciun pentru cei dragi, de la familie și prieteni, la colegi și cunoștințe. Mai jos am pregătit o selecție din cele mai frumoase mesaje de Crăciun. 

Mesaje pentru Familie

"În această noapte magică, împreună să fim, familia noastră sărbătorește, dragostea să ne țină strânși în brațe. Crăciun fericit, familia mea dragă!"

"Cu gândul la bradul împodobit, la mirosul de cozonac și la zâmbetele voastre, vă urez un Crăciun plin de căldură și bucurie, draga mea familie!"

"Sărbătoarea Crăciunului e momentul când familia se adună și inimile se umplu de fericire. Să fim împreună cu toții și să creăm amintiri minunate. Crăciun fericit, familie dragă!"

Citește și
Credincioșii se adună în biserici pentru a se spovedi înainte Nașterii Domnului. La Iași, se împărtășesc cu aceeași lingură
Credincioșii se adună în biserici, pentru a se spovedi înaintea Nașterii Domnului
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

"Cu dragoste și recunoștință în inimă, vă urez să aveți un Crăciun binecuvântat alături de cei dragi. Fie că bucuria să ne unească și să ne facă să apreciem fiecare moment în familie!"

"Sărbătoarea Crăciunului să aducă în casele noastre lumina, liniștea și armonia. Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc un Crăciun plin de iubire, familia mea minunată!"

Mesaje pentru Prieteni

"În colbul zăpezii și râsul prietenilor, găsim adevărata bogăție a Crăciunului. Să avem parte de un Crăciun plin de amuzament, prietenie și momente de neuitat!"

"Prietenii sunt stelele care luminează calea noastră în noaptea de Crăciun. Cu gânduri călduroase și urări sincere, vă doresc un Crăciun plin de veselie, dragi prieteni!"

"Sărbătoarea Crăciunului e și mai frumoasă cu prieteni adevărați alături. Cu inimile deschise și cu zâmbete sincere, să creăm împreună amintiri de neuitat. Crăciun fericit, prieteni dragi!"

"Colindând împreună pe drumul prieteniei, vă doresc un Crăciun plin de căldură și momente de bucurie. Să fim mereu așa cum suntem - prieteni adevărați!"

"Cu gândul la prietenii minunați pe care îi am, vă trimit cele mai frumoase urări de Crăciun. Să avem parte de momente de fericire și să ne bucurăm de sărbătoare împreună!"

Mesaje pentru Colegi

"În acest Crăciun, biroul nostru devine un mic colț de casă. Cu colegi ca voi, munca devine o adevărată sărbătoare. Crăciun fericit, dragi colegi!"

"Deși nu suntem acasă, suntem împreună aici, la birou. Să avem parte de un Crăciun plin de colaborare, realizări și momente de bucurie în echipă. La mulți ani, colegi talentați!"

"În spiritul sărbătorii, vă urez să aveți parte de o atmosferă plină de bună dispoziție la locul de muncă. Crăciun fericit, colegilor de excepție!"

"În această perioadă festivă, vă mulțumesc pentru efortul și dedicarea voastră. Să avem parte de reușite și împliniri în noul an. Crăciun fericit, colegi minunați!"

„La birou, suntem o a doua familie. Să avem parte de un Crăciun plin de realizări, bucurii și colaborare fructuoasă. Cu toată stima pentru colegii mei de excepție, vă urez sărbători fericite!"

Alte mesaje de Crăciun de trimis astăzi

- "Fie că sfintele sărbători de iarnă să te găsească alături de colegii tăi. Cu alte cuvinte, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!"

- "În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ţi inima şi primeşte un strop din binecuvântarea care se revărsă peste lume în această noapte!"

 - "Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile şi retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun!"

- "Printre fulgi îţi trimit un zâmbet curat, caută-l, vine din cer spre tine în noaptea de Crăciun!"

- "Un gând frumos pentru toţi cei dragi şi un gând de mulţumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani."

 - "Să nu uităm că această noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea în care Dumnezeu s-a născut ca om".

- "În deplin consens cu încălzirea globală îţi urez un călduros Crăciun fericit!"

- "Pacea şi liniştea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înţelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!"

- "E timpul să închizi ochii şi să-ţi aminteşti de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun".

- "Trăieşte în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfinţenia de altă dată".

- "Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumină, pe care să le împarţi tot anul cu cei dragi!"

- "Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!"

-"În această noapte uita gândurile negre. Ai multe alte nopţi în care să te ocupi de ele. Linişteşte-ţi sufletul şi trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi şi o să te simţi împăcat".

- "Crăciunul - o zi în familie, îţi oferă bucuria de a revedea fragmente din copilărie, când ai început să crezi cu adevărat în Crăciun. Bucură-te de cadourile Crăciunului, fii alături de cei dragi!"

 - "Îţi aduc în dar o împletire de gânduri curate, deschide-ţi inima şi păşeşte cu sfinţenie în acest cerc, care ne uneşte prin aceleaşi trăiri. Simte Crăciunul!"

 - "Să ai un Crăciun ca un adevărat copil, cu moş, cu miros de brad şi mere îmbujorate! Să ai un Crăciun curat, sărutat de fulgi de nea!"

- "Crăciun fericit, suflete curate, mese bogate, paharele cu mărgele să tot ciocneşti cu ele. La mulţi ani!"

- "Un brăduţ cu multe cadouri, mirosul de cozonac, steluţele de gheaţă pe geam, sunetul colindelor şi dragostea vieţii tale".

- "De Crăciun eşti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpadă ca să îţi treacă supărarea. O să pierzi cu siguranţă".

- "Ne punem dorinţe în timp ce ne uităm spre cer şi fulgi de nea ni se topesc uşor pe faţă".

- "Credinţă, speranţă, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevăraţi. Sunt doar câteva din lucrurile pe care îţi doresc să le ai de Crăciun!"

- "E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină şi căldură. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi că pe un dar nepreţuit".

- "Fie ca spiritul Crăciunului să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad".

- "Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viaţa ta! Te îmbrăţişez şi îţi transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun".

- "Mă bucur că eşti lângă mine şi sper să petrecem împreună un Crăciun de neuitat cu multă zăpadă, colinde şi bucurii! Eşti cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată şi îţi mulţumesc că exişti!"

- "Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!"

- "Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor".

-"Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste".

- "Fie ca un fulg de nea răzleţ şi vesel să bată-n uşa casei tale şi să-ţi aducă bucurii şi lumină în seara sfântă de Crăciun".

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Risipa alimentară de Crăciun. Cum să eviți irosirea banilor și a resurselor
Risipa alimentară de Crăciun. Cum să eviți irosirea banilor și a resurselor

Cantități uriașe de produse alimentare ajung la gunoi după mesele bogate de Crăciun, o risipă financiară și de resurse pe care fiecare dintre noi o poate evita sau măcar limita prin câteva măsuri simple.

 

Credincioșii se adună în biserici, pentru a se spovedi înaintea Nașterii Domnului
Credincioșii se adună în biserici, pentru a se spovedi înaintea Nașterii Domnului

În săptămâna de dinaintea Nașterii Domnului credincioșii se împărtășesc și spovedesc în număr mare.

Bradul negru de Crăciun, noua propunere a designerilor din Beverly Hills
Bradul negru de Crăciun, noua propunere a designerilor din Beverly Hills

Idei de decoraţiuni de Crăciun vin zilele acestea din toate părţile.

Cozonacul de Crăciun, cel mai bun dulce din punct de vedere nutritiv. De ce trebuie mâncat la 24 de ore după ce e făcut
Cozonacul de Crăciun, cel mai bun dulce din punct de vedere nutritiv. De ce trebuie mâncat la 24 de ore după ce e făcut

Ne pregătim de Crăciun cu cel mai bun mic dejun. Cozonac cu lapte! Vorbim despre dulcele cel mai bun din punct de vedere nutritiv. Dar nu exageraţi cu nuca.

Preparatele tradiționale pentru masa de Crăciun, afumate în podul casei, la fumul dulce de fag
Preparatele tradiționale pentru masa de Crăciun, afumate în podul casei, la fumul dulce de fag

Ignatul e abia luni, însă unii săteni au tăiat mai devreme porcul îngrășat peste an. Pentru că toba, cârnații și caltaboșul trebuie să fie gata până la Crăciun.

Recomandări
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul

Între timp, apărarea Ucrainei suferă din cauza stocurilor tot mai mici de muniție. Un ajutor substanțial este pe drum din Finlanda, stat care a aderat la NATO anul trecut.

PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei
PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei

După aproape aproape ore de discuții, coliția de Guvernare a decis luni seară că medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.