Casa ororilor: un copil de 4 ani a fost găsit printre seringi și gunoaie. Ce spun vecinii


Ultimul update: Miercuri 11 Septembrie 2019 15:13
Data publicarii: Miercuri 11 Septembrie 2019 15:13
Categorie: Stiri Diverse
Casa ororilor: un copil de 4 ani a fost găsit printre seringi și gunoaie. Ce spun vecinii

Un copil, în vârstă de 4 ani, a fost salvat din ”casa ororilor”, acolo unde obișnuia să se joace cu seringi și să suporte bătăile părinților săi.

Copilul, din Zaporizhia, un oraș din sudul Ucrainei, este cunoscut sub numele de Vsevolod. Acesta obișnuia să trăiască cu părinții săi într-o casă murdară și își căuta singur mâncarea, pe stradă.

Vecinii au declarat autorităților că l-au văzut pe băiat de nenumărate ori purtând haine murdare și mergând singur pe stradă. Cu toate acestea, nu le-a putut spune oamenilor unde locuiește, din cauza vocabularului său, potrivit The Sun

Drama copilului a luat sfârșit în momentul în care o femeie a reușit să îl urmărească și să descopere unde trăiește. Femeia a raportat cazul la poliție, iar ofițerii s-au deplasat la locul faptei.

”Copilul era ținut în condiții teribile. Părinții săi adunau lucruri de pe străzi și le depozitau pe toate în cameră. Când am intrat în cameră, părinții erau sub influența băuturilor alcoolice. Copilul avea jucării murdare, seringi și tigări”, a declarat unul dintre ofițerii, care l-a transportat apoi pe copil la spital.

Medicii au declarat ulterior că Vsevold suferă de mai multe boli cauzate de igiena precară. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO