Captură record pentru doi vânători din Florida. Au prins un aligator de aproape patru metri

Ultima actualizare: 14-10-2021 10:11

Captură record pentru doi vânători din Florida. Bărbaţii se laudă că au reuşit să prindă un aligator de aproape 4 metri şi peste 300 de kilograme.

Trei ani au aşteptat permisiunea oficială pentru a vâna o astfel de reptilă, şi chiar în prima zi de aventură au pus mâna pe o captură ce ar face invidios orice vânător cu experienţă.

Carolyn Cerda, reporter Channel 3 News: "La 3 ani după ce au aplicat pentru o aprobare de a vâna, doi bărbaţi din Pensacola au pus mâna pe o captură neaşteptată."

Andy Sokol, vânător: "Când i-am văzut piciorul şi coada, am zis că asistăm la o scenă din filmul "Fălci" şi s-ar putea să avem nevoie de o barcă mai mare."

Reptila înota în râul Perdido din Florida, atunci când a fost zărită de cei doi vânători. Abia când au încercat să scoată prada din apă şi-au dat seama că era un aligator mult mai mare decât şi-au imaginat.

Andy Sokol, vânător: "Sincer, credeam că are 2 metri şi jumătate, cât să punem de un grătar de pe urma lui. Nu m-am aşteptat la asemenea dimensiuni."

După ce au măsurat-o de câteva ori şi au urcat-o pe cântar, bărbaţii s-au lămurit că au de-a face cu cel mai impozant exemplar pe care l-au întâlnit vreodată. Aligatorul cântăreşte peste 300 kilograme si le-a dat serios de furcă. S-au chinuit aproape două ore până când au reuşit să-l imobilizeze.

Andy Sokol, vânător: "A fost o lupt total atipică. Aş putea spune că m-am simţit ca într-un război. Simţi cum îţi sare inima din piept. Cred că barca mică în care ne-am aflat a amplificat şi mai mult acest sentiment."

Carolyn Cerda, reporter Channel 3 News: "Planul este aligatorul să fie curățat și procesat, iar cei doi vor să solicite din nou o licenţă de vânătoare pentru anul viitor."

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!