Avertismentul patriarhului Kiril: „Intrăm într-o perioadă critică. Semnalele apocalipsei se văd cu ochiul liber”


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 21 Noiembrie 2017 10:07
Categorie: Stiri Diverse
patriarhul Kiril al Rusiei in CUba

Patriarhul Kiril a afirmat, într-un discurs public susținut în principala catedrală din Moscova, că „se vede cu ochiul liber” că se apropie „apocalipsa” prevăzută de Apostolul Ioan.

 

Într-o predică susținută în principala catedrală din Moscova, patriarhul Kiril a afirmat că semnalele din „Apocalipsa după Ioan” încep să fie vizibile. În acest context, el a făcut apel cetățenilor de rând și politicienilor să devină mai uniți, informează Russia Today, care citează agenția Interfax.

„Toți oamenii care iubesc acest pământ trebuie să fie uniți, pentru că intrăm într-o perioadă critică în istoria civilizației. Deja se poate vedea cu ochiul liber. Trebuie să fii orb să nu observi momentele din istorie despre care vorbește Apostolul Ioan în Apocalipsa sa”, a spus patriarhul Kiril.

Cu toate acestea, el a punctat că momentul în care va veni „sfârșitul” depinde de acțiunile oamenilor. Astfel, el a făcut apel ca umanitatea să „oprească acest declin”: Este atât de multă influență negativă în viața spirituală a oamenilor”.

El a mai precizat că, în zilele noastre, păcatul „nue ste doar evident, ci și ademenitor”: „Arta, care trebuie să culturalizeze personalitatea omului, să o o îmbogățească, să o înalțe spre cer, devine o halteră, care nu permite omului să își ia zborul”.

Sursa: Russia Today

Ce spune NASA despre teoria conspirației privind sfârșitul lumii pe 23 septembrie 2017
Cum se pregătesc miliardarii planetei de Apocalipsă
Adeptii teoriei conspiratiei spun ca Apocalipsa este aproape. Dezastrul prezis de Biblie, care ar fi ascuns de marile puteri
VIDEO PROTVPLUS.RO