AUDIO Vicepreședintele CJ Vaslui, către un jurnalist: ”Te-am sunat să te iau anticipat la …”. De câte ori a înjurat

Ultima actualizare: 19-04-2022 20:05
dan marian
spinos.ro

Vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, Dan Marian, a fost înregistrat în timp ce folosea un limbaj suburban la adresa unui jurnalist local, pe care l-a sunat după ce acesta îi solicitase un punct de vedere fiului politicianului.

Vicepreședintele CJ Vaslui, Dan Marian (ALDE), a fost înregistrat folosind un limbaj suburban la adresa unui jurnalist de la Vremea Nouă, pe care l-a sunat la câteva minute după ce acesta vorbise la telefon cu fiul politicianului, căruia îi solicitase un punct de vedere cu privire la o amendă încasată de clubul său, în urma unui control al Poliției Economice.

 

În timp ce Călin Marian, fiul politicianului, folosise un ton civilizat pe durata întregii conversații, vicepreședintele CJ Vaslui s-a dezlănțuit la adresa jurnalistului.

“Sac de c…t, te-am sunat să te iau anticipat la p…ă, ce te f… e grija de fiul meu, șantajiști ordinari”, îi spune Dan Marian jurnalistului, după cum se poate auzi și în înregistrarea atașată.

Politicianul, fost deputat PNL, a dat dovadă de o violență verbală extremă, folosind de peste 100 de ori termeni obsceni la adresa jurnalistului, susțin cei de la Vremea Nouă, care au făcut publică întreaga conversație.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO