Afirmație scandaloasă în direct la TV. Prezentatoarea și-a cerut iertare în lacrimi

Ultima actualizare: 29-08-2019 09:22
Afirmația scandaloasă pentru care o prezentatoare TV a cerut iertare în direct, în lacrimi
youtube.com

O prezentatoare TV i-a cerut iertare, în direct, colegului ei, un bărbat de culoare, după ce l-a comparat cu o gorilă.

Alex Housden și Jason Hackett prezintă știrile de dimineață la KOCO 5, un post TV din Oklahoma, Statele Unite, afiliat ABC.

Joi, cei doi comentau un clip în care apărea o gorilă de la o grădină zoologică. La un moment dat, Alex Housden i-a spus lui Jason Hackett: „Cam seamănă cu tine”.

Afirmația femeii a stârnit un val de critici pe rețelele sociale, mulți cerând ca aceasta să fie concediată, notează The Independent.

O zi mai târziu, jurnalista, cu ochii în lacrimi, i-a cerut iertare colegului ei.

„Sunt aici în această dimineață pentru că vreau să cer iertare nu doar colegului meu Jason, ci întregii noastre comunități. Ieri am spus un lucru nechibzuit. A fost total nepotrivit și a rănit oameni”, a spus Alex Housden, în direct.

Apoi i s-a adresat direct lui Jason Hackett și i-a spus că-l consideră unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi are. „Nu aș face niciodată nimic intenționat care să te rănească”, i-a mai spus ea.

„Cer scuze pentru ce am spus. Știu că a fost greșit și îmi pare rău”, a insistat prezentatoarea.

Jason Hackett a acceptat scuzele și a spus și el că prezentatoarea îi este prietenă.

„Acestea fiind spuse, și Alex ar fi prima care să admită, ce s-a întâmplat ieri a fost greșit. M-a durut mult și i-a durut pe mulți din comunitate”, a susținut Jason Hackett. El a subliniat apoi cât de important e să înțelegem stereotipurile, că trebuie să cunoaștem trecutul fiecăruia și care sunt „cuvintele care dor”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO