Spectacol de teatru în ruinele Curţii Domneşti din Târgoviște: "Ni s-a luat o piatră de pe inimă!"

Ultima actualizare: 08-06-2020 09:55

Zeci de oameni s-au bucurat de teatru în weekend la Târgovişte.

Actorii Teatrului Tony Bulandra au revenit în faţa publicului într-un decor de basm, între ruinele Curţii Domneşti, chiar la poalele Turnului Chindiei.

Prima apariţie în fața publicului a actorilor de la Teatrul Tony Bulandra după o pauză de trei luni a fost una emoţionantă.

Mircea Silaghi, actor: "Ce înseamnă să revenim la teatru? E o mare bucurie! Abia am aşteptat! Chiar dacă nu suntem în sală, dar şi aici e foarte bine, o să vedeţi."

Andrada Fuscași, actriţă: "Este super tare! Nu m-am aşteptat! Am crezut că o să revin la anul, sau când o fi... dar, iată că, Bunuţul a ţinut cu noi! Şi, Doamne, ajuta! Să revenim cât mai mulţi şi toţi la teatru!"

Răbdarea artiştilor şi dorul de scena au fost puse la grea încercare în această perioadă, după cum spun chiar ei.

Liviu Cheloiu, actor: "Capătul răbdării! Ni s-a luat o piatră de pe inimă!"

Radu Câmpean, actor: "Ne bucurăm că în sfârşit avem ocazia să ne reproducem artistic din nou, pe câmpul muncii!"

Interesul spectatorilor a fost mare.

Vânzătoare agenţia de bilete: "O să fie toate locurile ocupate, cererea este foarte mare! Oamenii sunt dornici să revină."

De teatru s-au bucurat atât cei mari, cât şi puștii de-o şchioapă. Înainte de a începe spectacolul, cei mici au pus stăpânire pe scenă.

Norii negri care s-au adunat la un moment dat deasupra oraşului i-au speriat pe cei prezenţi, dar, din fericire, nu a plouat.

Cei 60 de spectatori au purtaţi măşti de protecţie, iar scaunele pe care au stat au fost puse la o distanţă de doi metri unul față de altul.

Spectacolul a fost cu intrare gratuită.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO