Îndrăgita guvernantă Mary Poppins revine pe marile ecrane, după 20 de ani

Ultima actualizare: 03-12-2018 09:58

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului a avut premieră la Los Angeles. „Mary Poppins revine" este continuarea făcută, după 54 de ani, a îndrăgitei pelicule cu Julie Andrews în rolul guvernantei cu puteri magice.

De data aceasta, rolul a fost jucat de Emily Blunt, care a făcut eforturi să nu se lase intimidată de faima predecesoarei sale.

„Mary Poppins revine" are acţiunea la 20 de ani după evenimentele din pelicula originală. Copiii Banks, de care avusese grijă Mary Poppins, sunt acum adulţi şi au şi ei copii, când guvernanta îşi face apariţia pe neaşteptate în casa din Cherry Tree Lane.

Emily Blunt a mărturisit la premieră, că nu i-a fost uşor să păşească pe urmele lui Julie Andrews, care a şi luat un Oscar pentru acest rol.

Emily Blunt, actriţă: „Personajul e unic şi Julie Andrews e atât de unică. Am acceptat instantaneu rolul, eram plină de entuziasm. Dar apoi a urmat ceea ce a trebuit să ignor, adică oamenii exclamând: „O joci pe Mary Poppins!"

În interpretarea ei, Mary Poppins e ceva mai excentrică decât a lui Julie Andrews, şi mai apropiată de personajul original din romanele lui P. L. Travers.

Emily Mortimer, actriţă: „Acum, mai mult ca niciodată, se pare că ne-am rătăcit puţin calea. Şi avem nevoie să fim ajutaţi. Asta face Mary Poppins pentru copiii Banks, şi când sunt mici, şi acum, când sunt oameni mari şi blazaţi."

Echipa peliculei originale a fost reprezentată la premieră de Dick Van Dyke, acum în vârstă de 93 de ani!

„Mary Poppins revine" intră şi în cinematografele de la noi din 21 decembrie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO