Cartea "România, te iubesc", lansată vineri la Cazinoul din Constanţa

×
Codul embed a fost copiat

"România, te iubesc!" a ajuns şi la malul mării. Este vorba de cartea de succes care a adunat cele mai importante reportaje de investigație realizate în ultimii 10 ani .

Iar clădirea cazinoului din Constanţa şi-a deschis uşile câteva ore pentru a-i găzdui pe cei care au vrut un autograf sau o amintire cu colegii noştri.

Vineri seară, în Cazinoul din Constanţa zeci de oameni au venit să-şi întâlnească eroii din cadrul emisiunii România, te iubesc! Lansarea de carte a emisiunii a fost prilejul perfect pentru că telespectatorii să afle mai multe din culisele emisiunii.

Paula Herlo: "Eu, când am început turneul îmi spuneam că întâlnirile aste îmi dau mie senzaţia că am coborât din televizor să ne întâlnim cu telespectatorii noştri şi chiar asta se întâmplă, oamenii care se uită la emisiune vin să ne vadă, necunoastem şi noi, schimbăm impresii, ne mai dau un subiect. "

Cosmin Savu: "Este impresionant să simţim atâţia oameni alături de noi, nu doar în fiecare duminică de la ora 18 ci şi în sălile în care ne-au întâmpinat cu cărţi. "

Alex Dima: „Fiica mea acum vreo câţiva ani a fost chemată în emisiune la Monica Dascălu şi a întrebat-o acolo dacă ştie cu ce mă ocup. Şi a stat aşa şi s-a gândit şi a zis: "tati prinde hoţi, la televizor" "

Cristian Leonte: "Locul în care ne-am adunat noi e o surpriză minunată pentru noi, pentru că vorbeşte alături de cartea noastră despre toate lucrurile care sunt de făcut în continuare în ţara noastră pe care nu trebuie să aşteptăm să le facă nimeni altcineva decât noi. "

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Cartea
Cartea "România, te iubesc!", lansată vineri seară în Capitală, la Humanitas - Cişmigiu

După un turneu de succes în marile oraşe din ţară, echipa „România, te iubesc!” îşi lansează cartea şi în capitală.

Cartea
Cartea "România, te iubesc!" a fost lansată la Sibiu. "Cuvântul scris rămâne"

Echipa "România, te iubesc" a ajuns şi la Sibiu, în cadrul turneului de promovare a cărţii. Librăria s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei care au vrut să îşi întâlnească jurnaliştii preferaţi.

Cartea
Cartea "România, te iubesc!", lansată duminică la Târgul Gaudeamus

De peste 10 ani, căută și informează publicul din toată România despre adevăruri pe care mulți le-ar dori ascunse.

Recomandări
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.