Terapia cu leduri a innebunit America

Ultima actualizare: 25-10-2012 10:07

Orice revolutie pe piata frumusetii incepe la Hollywood. Acum starurile sunt innebunite dupa terapia cu leduri albastre si rosii. Esteticienii spun ca aceasta combinatia dezvoltata la NASA combate ridurile fine si lupta cu succes impotriva acneei.

In ultimii ani, industria frumusetii a fost invadata de multe descoperiri revolutionare. Una dintre ele vizeaza tratarea imperfectiunilor pielii cu ajutorul unor lumini speciale, rosii si albastre. Cercetatorii sustin ca pielea supusa unei astfel de terapii se reface de 200 de ori mai repede. Rezulatul: ridurile fine dispar, iar capilarele sparte se estompeaza.

Tratamentul cu lumina albastra a fost aprobat de autoritatile americane si poate elimina cu succes chiar si formele grave de acnee. Practic, ea stimuleaza producerea unui oxigen toxic pentru bacteriile implicate in aparitia acneei.

Pentru inceput, pacientei i se aplica un gel de curatare, apoi i se face un tratament cu aburi. Dupa aceea, i se pun ochelari de protectie si se pornesc ledurile. Esteticienii spun ca luminile albastre sunt si un remediu impotriva semnelor de imbatranire prematura a pielii

Clientele pretentioase de la Hollywood se bucura la maximum cand vad ca arata bine in timp record. O sedinta dureaza 20 de minute, iar pentru rezultate de durata, este nevoie de opt sedinte pe parcursul a patru saptamani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO