Atentie ce mancati la serviciu!

15-05-2010 00:00


Iata dilema multor romani care nu au timp sa-si gateasca si apeleaza la serviciile firmelor de catering. Insa nu putini sunt cei care mananca din preparatele facute la domiciliu. De exemplu, Raluca Arvat opteaza pentru caserola cu salata, de-acasa!

Prezentatoarea stirilor din sport de la Pro TV, Raluca Arvat isi pastreaza aceeasi silueta din liceu. Nu numai metabolismul si sportul o ajuta sa se mentina, ci si o alimentatie sanatoasa:

"Eu daca nu mananc dimineata, parca n-am spor la nimic. Sigur, intotdeauna am la mine macar un mar sau niste fructe .. sau daca vreau sa mai rontai ceva ma duc si-mi iau un baton cu susan." - spune Raluca.

La pranz, meniul ei preferat este traditional romanesc.

"Sunt ciorbareasa! Da, imi place sa maninc ciorba! Nu neaparat ciorba cu carne, poate sa fie si ciorba de legume, cu un pic de smantina si-atat! Ciorba cu orice sa fie verde: loboda, urzici.."

Optiunea ei se pliaza perfect pe sfatul nutritionistului.

Dr. Mihaela Bilic, medic primar nutritionist: "Sper din tot sufletul ca din ce in ce mai multe firme romanesti de catering sa aiba in meniul lor ciorbele sau supele.. Nu au atat de multa grasime, reprezinta pentru clientul care comanda acest produs un ajutor care sa ii tina de foame, sa ii umple stomacul foarte bine, astfel incat felul doi sa nu mai trebuiasca sa fie atat de abundent si atat de consistent."

Raluca Arvat mai are o reteta sigura prin care se pastreaza in forma: salatele!

Mai multe despre acest subiect in materialul video de mai sus.

VIDEO PROTVPLUS.RO