Ai "colacei" pe abdomen? Afla cum te pot salva de cancer!

15-05-2010 00:00


Acum grasa, pe viitor frumoasa si sanatoasa, ar putea spune medicii de la o clinica din Cluj. Pacientele care apeleaza la ei pentru extragerea grasimii de pe abdomen sau de pe coapse afla ca inesteticii colacei pot fi un izvor de sanatate.

 

 

Mai exact, de celule stem, care se pot extrage din grasime si depozita, ca sa fie folositi in viitor la vindecarea unor boli grave, inclusiv a cancerului.

Mirela are 33 de ani si este din Cluj. Are 70 de kilograme si vrea sa scape de colaceii de la burta. Dar s-a gandit sa impuste doi iepuri dintr-un foc: o parte din grasime va fi folosita pentru recoltarea de celule stem. Doar ca nu este ieftin deloc, costa 2.600 de euro, inclusiv depozitarea in banca de celule.

Medicii clujeni spun ca din ce in ce mai multe dintre pacientele lor apeleaza la aceasta procedura cat se poate de simpla si fara riscuri suplimentare.

Celule stem din tesutul adipos pot fi folosite, spun medicii, pentru refacerea tesuturilor moi si nu numai. Ajuta si in cazul bolilor canceroase, daca nu s-a ajuns in stadiul de metastaza.

Grasimea este trimisa la o clinica din Grecia, unde se separa celulele stem si apoi se depoziteaza.

 

 

Tags: celule stem,

VIDEO PROTVPLUS.RO