Ingrozitor: a aruncat 3 catei pe geam pentru ca nu a primit bani de buzunar


Ultimul update: Joi 03 Mai 2012 03:57
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2010 00:00
Categorie: Stop torturarii animalelor

Un barbat din Botosani a reusit sa terorizeze un cartier intreg cu scandaluri care au bagat groaza in vecini. Ultima sa isprava i-a socat insa pe oamenii care locuiesc in acelasi bloc cu el.

Furios, dupa ce s-a certat cu mama lui, a aruncat de la etaj trei catelusi. Doi dintre ei au murit, iar cel care a scapat cu viata a fost dus departe de un vecin ca sa il fereasca de furia individului.

Cand a venit acasa, barbatul i-a cerut mamei sale bani. Cum femeia nu a avut de unde sa ii dea, a alungat-o din apartament. Apoi s-a razbunat pe trei catelusi pe care mama lui ii gasise pe strada in urma cu trei saptamani si ii luase in casa sa aiba grija de ei. I-a aruncat fara mila de la balcon, povestesc vecinii ingroziti.

Barbatul in varsta de 39 de ani nu este la prima iesire necontrolata. A fost internat intr-un spital de psihiatrie, dupa ce a incendiat de doua ori apartamentul in care locuieste cu mama lui. In utlimii doi ani insa parea ca se potolise.

Pentru o asemea fapta barbatul ar putea primi intre sase luni si trei ani de inchisoare, dar daca medicii spun ca nu avea discernamant s-ar putea alege doar cu o amenda.

Individul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Botosani si va fi supus unei noi expertize psihiatrice. El este deja in evidentele medicilor psihiatri, inca de acum aproximativ doi ani de zile cand a mai fost internat dupa ce si-a incendiat locuinta.

A primit atunci un tratament, insa medicii nu stiu daca l-a mai urmat pentru ca nu a mai tinut legatura cu nimeni in ultima vreme.

Desi mama lui l-a iertat si acum, ca de fiecare data, vecinii au depus plangere la politie, terorizati de atatea scandaluri.

Tags: violente, animale,

Cruzime incredibila. A omorat o pisica fara niciun motiv. Video socant
Razbunare crunta! Furios pe un barbat, un carciumar i-a injunghiat calul
INFIORATOR! I-a dat unui caine cu ciocanul in cap pana i-a scos ochiul!
VIDEO PROTVPLUS.RO