Mihai Petre s-a alaturat campaniei "Tu stii ce mai fac parintii tai?". Mesajul acestuia pentru mama sa

03-03-2014 16:27


mihai petre

Mihai Petre, unul dintre membrii juriului "Romanii au talent", s-a alaturat campaniei Stirilor ProTv, "Tu stii ce mai fac parintii tai?".  Acesta a semnat petitia si a dorit sa transmita si un mesaj mamei sale pe Facebook.

"Mama a fost intotdeauna alaturi de noi! La fiecare competitie era in sala, iar prezenta ei ne dadea mereu o energie aparte. Stiu ca nu o vom putea rasplati pentru toate cate ne-a daruit, dar ii vom fi mereu alaturi", a scris Mihai Petre pe contul sau personal de Facebook.

"E foarte important sa avem grija de parintii nostri. Semneaza si tu petitia initiata de campanie "Tu stii ce mai fac parintii tai?". Autoritatile nu au voie sa ii uite pe cei in varsta", a mai spus vedeta ProTv.

 

 

Tu ai puterea de a schimba!

Gradul de civilizatie al unui stat este dat si de felul in care isi vegheaza batranii. 1.000.000 de oameni in varsta au nevoie de ingrijire. Statul nu face nimic pentru ei!

Tara noastra nu are politici unitare in privinta ingrijirii varstnicilor, iar serviciile alocate lor sunt putine si de proasta calitate.

Impreuna ii putem ajuta! Campania Stirilor PRO TV "Tu stii ce mai fac parintii tai?" nu doar atrage atentia asupra acestui fenomen, ci ofera si solutii care si-au dovedit eficacitatea acolo unde au fost aplicate.

SEMNEAZA PETITIA!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO