Pacienta in stare critica, dupa ce a fost cuprinsa de un incendiu chiar in spital. Tigara sa electronica ar putea fi de vina
O britanica de 65 de ani, internata in spital pentru o operatie la sold, a suferit arsuri pe fata si pe cap, dupa ce un rezervor de oxigen a luat foc langa ea.
Jean Booth, o pensionara internata intr-un spital din Manchester, a fost victima unui incendiu, in timp ce se afla imobilizata in urma unei operatii la sold.
Anchetatorii suspecteaza ca focul a pornit de la tigara electronica a femeii, o fumatoare inraita. Femeia a suferit arsuri grave pe fata si in zona scalpului, iar viata sa este pusa in pericol, scrie The Mirror.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
O ruda a femeii a declarat: "Suntem toti in stare de soc. Are fata complet arsa. Nu suntem siguri ca va supravietui, dar daca o va face, va trece prin multe grefe de piele."
"Personalul nostru a actionat imediat, iar acum efectuam o investigatie a incidentului. Prioritatea noastra este asigurarea celui mai bun tratament pentru pacienta si sprijinirea familiei", a declarat un purtator de cuvant al spitalului.
Cu o saptamana in urma, o chelnerita a fost ranita in Marea Britanie, dupa ce o tigara electronica a explodat in timp ce se afla la incarcat, intr-un bar din orasul Richmond. Tanara, de 18 ani, a reusit sa evite flacarile, dar s-a ales cu hainele arse si cu rani pe unul dintre brate.
In Marea Britanie, vanzarile de tigari electronice au crescut cu 340% in 2013, la 193 de milioane de lire. Chiar daca sunt considerate a fi mai "sanatoase" decat tigarile clasice, oamenii de stiinta au descoperit mutatii celulare asemanatoare in plamanii celor care fumeaza tigari obisnuite si ale celor care folosesc tigari electronice.
"Tigarile electronice ar putea fi mai sigure, dar studiile noastre preliminare sugereaza ca nu sunt inofensive", a declarat Avrum Spira, un cercetator in domeniul geneticii si al cancerului pulmonar.