"Am crezut ca m-a muscat o insecta". O femeie a intepenit de groaza cand a vazut ce are sub piele

Catherine Stewart

O femeie din Marea Britanie, care s-a intors dintr-o misiune caritabila in Africa, a descoperit sub pielea ei larve care se hranesc cu carne.

Catherine Stewart, 28 de ani, din Liverpool, a vizitat Gambia, unde a ajutat oameni nevoiasi si bolnavi. Cand s-a intors acasa, a descoperit cateva muscaturi pe corp, insa nu s-a ingrijorat. Cand una din ele a devenit galbena, a decis sa o cerceteze mai cu atentie, relateaza Daily Mail.

A stors leziunea care arata ca un cos, moment in care a descoperit ca era infestata cu larve tumbu, care se hranesc cu carne umana.

Femeia a spus ca, in prima faza, nu si-a dat seama de acest lucru: “Cand am stors, am simtit ca ceva tragea inapoi. L-am rugat pe sotul meu sa aduca o penseta si cand a tras-o, a scos o larva mare. Am inceput sa tip de groaza, iar sotul meu mi-a spus ca trebuie sa ma duca la spital”.

Pana sa ajunga la spital, sotul i-a mai scos din corp alte sase larve. Toate au fost puse intr-un borcan, dupa care Catherine s-a dus la Spitalul de Boli Tropicale din Liverpool.

Citește și
Jenny Lee
"Am fost obsedata de ele si acum le regret". Cum arata acum femeia, dupa 58 de operatii estetice
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Medicii i-au spus ca era infestata cu larve tumbu, care se hranesc cu carne umana.

Medicii i-au mai scos din corp si alte larve, dupa care a ramas in spital pentru supraveghere. Ea s-a vindecat, dar a realizat ca viata i-a fost in mare pericol.

Cu toate acestea, femeia spune ca isi planuieste urmatoarea excursie in Africa, insa de aceasta data stie cum sa previna astfel de situatii.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Si-a intalnit dupa 45 de ani fiica despre care credea ca e moarta.
Si-a intalnit dupa 45 de ani fiica despre care credea ca e moarta. "Fosta sotie m-a mintit"

Un barbat din Rockford, Alabama, a avut parte de surpriza vietii lui atunci cand, dupa 45 de ani, si-a intalnit fiica despre care credea ca este moarta.

"Am fost obsedata de ele si acum le regret". Cum arata acum femeia, dupa 58 de operatii estetice

In urma cu 9 ani, Oprah a spus in emisiunea ei ca aceasta femeie arata ca o papusa Barbie.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.