Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 6 octombrie. Temperaturile rămân ridicate în regiunile sudice, pe unde se ating 25 de grade

Vineri temperaturile rămân ridicate în regiunile sudice, pe unde se ating 25 de grade, dar în celelalte zone se mai răcorește și se ating 17 grade în depresiuni.

Avem soare, vreme bună şi poate 2-3 stropi de ploaie, pe la munte şi în extremitatea de sud a țării.

Vremea în fiecare regiune  

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe aici găsim vreme frumoasă, norii apar trecător şi vântul va ajunge la viteze de 40...50 km/h. Se încălzeşte uşor şi la amiază vor fi 24...25 de grade.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, atmosfera va fi însorită şi doar pe la munte s-ar putea să plouă slab spre seară. Dimineaţa s-ar putea să apară un pic de ceaţă, iar temperaturile se opresc la 24.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă, soare, înnorări trecătoare şi temperaturi de la 18 grade la Suceava până la 22 de grade în Bacău.

Soare şi vreme plăcută, găsim şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş. Doar pe la munte, după-amiază ar putea să cadă câţiva stropi de ploaie, iar temperaturile scad uşor.

În ţinuturile vestice, ne-aşteaptă o zi frumoasă, cu mult soare şi temperaturi puţin mai ridicate decât joi. La amiază se ating în jur de 21 de grade.

În Transilvania, acum dimineaţă este cam rece mai ales în depresiuni, iar în unele zone este ceață. Apoi se arată soarele şi doar pe la munte, pot să vină câteva ploi din a doua parte a zilei. Maximele ajung la 22 de grade la Alba Iulia.

În Oltenia, se anunţă o zi cu soare şi atmosferă plăcută. Dimineaţă mai sunt ceva condiţii de ceaţă şi după prânz se ating cel mult 24 de grade.

În ţinuturile sudice, găsim vreme frumoasă şi temperaturi în scădere uşoară. După prânz se ating 24...25 de grade în Lunca Dunării.

Vremea în Bucureşti  

În Bucureşti, joi vremea rămâne caldă pentru luna Octombrie. Atmosfera va fi schimbătoare şi după prânz vor fi în jur de 25 de grade. Urmează o noapte cu cer senin şi temperaturi în scădere uşoară. Vor fi 11 grade în centru şi 9 grade la marginea oraşului.

Vremea la Munte  

La munte, va predomina vremea frumoasă şi doar izolat s-ar putea să plouă puţin. Se răcoreşte, iar la altitudini mari, vântul va ajunge la viteze de 60...70 km/h.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult