Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scene de groază în Franța. Un fotbalist de la PSG a fost sechestrat în propria locuință, iar soția sa a fost bătută

Alexandre Letellier, portarul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, a fost victima unui jaf cu violenţă la domiciliul său din Hardricourt (Yvelines), informează cotidianul Le Parisien, care citează surse poliţieneşti.

Fotbalistul, care este în vârstă de 33 de ani, se afla în casă împreună cu soţia sa şi cei doi copii, de doi, respectiv şase ani, când s-a declanşat sistemul de alarmă, în momentul în care care hoţii au pătruns în locuinţă, în jurul orei 02:00, în noaptea de luni spre marţi.

Atacatorii i-au sechestrat pe cei patru şi i-au ameninţat cu arma, cu scopul de a obţine bani şi bijuterii. Soţia fotbalistului a fost lovită cu pumnul în faţă, în timp ce ţinea în braţe copilul de doi ani, fiind ameninţată cu moartea. Cei doi copii nu au fost victime ale violenţelor fizice din partea răufăcătorilor.

Alexandre Letellier, al treilea portar de la PSG. Foto: Getty

Citește și
inundatii
Franța, cuprinsă de ploi torențiale. Sute de școli au fost închise, iar mii de locuitori au rămas fără curent electric

Trei dintre cei patru presupuşi autori ai jafului au fost reţinuţi, doi dintre ei fiind minori. Aceştia au încercat să fugă sărind de la balcon, înainte de a fi reperaţi şi reţinuţi. La faţa locului a fost găsit un cuţit.

Al patrulea individ a reuşit să dispară, iar un agent de poliţie a fost rănit în cursul intervenţiei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult