Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima reacție a TAS după încheierea procesului în cazul de dopaj al Simonei Halep. Când va fi anunțat verdictul

Procesul în care Simona Halep, 32 de ani, a încercat să-și demonstreze nevinovăția în cazul de dopaj care i-a adus o suspendare de 4 ani a ajuns la final. Vineri, 9 februarie, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, au avut loc utimele audieri.

La finalul acestora, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a oferit un scurt comunicat de presă.

"Audierile Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în cadrul procedurilor de arbitraj CAS 2023/A/10025 Simona Halep v. International Tennis Integrity Agency (ITIA) şi TAS 2023/A/10227 International Tennis Integrity Agency (ITIA) v. Simona Halep s-au încheiat astăzi, în jurul orei 15:30, cu pledoariile finale ale părţilor. Totul a decurs conform programului.

Părțile au fost informate că juriul TAS va delibera începând de acum și va întocmi hotărârea arbitrală care să conţină decizia şi motivarea acesteia", a transmis TAS, care a precizat că nu poate spune la ce dată va fi anunțată decizia finală în acest caz.

La rândul ei, Simona Halep a declarat că este încrezătoare că adevărul va ieşi la suprafaţă.

Citește și
simona halep la audieri
Simona Halep luptă să își dovedească nevinovăția. Ce a spus sportiva după 19 ore de audieri și ce urmează în zilele următoare

"Nu pot să vă spun nimic de la audieri, dar vă pot spune că această audiere mi-a dat şansa să-mi prezint apărarea, încrederea mea e intactă, se va demonstra că nu am avut niciodată intenţia de a mă dopa. Am încredere că adevărul va ieşi la suprafaţă. De abia aştept să revin pe teren şi de abia aştept să încerc să fac tot ce pot acolo. O să vorbim când o să am posibilitatea. Vă mulţumesc că aţi stat aici atâtea zile, în frig şi ploaie. Vom vorbi. Nu ştiu când va veni verdictul", a spus dubla câștigătoare de Grand Slam. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult