Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Maraton fotbalistic joi, 30 noiembrie, pe PRO ARENA și VOYO. La ce oră sunt meciurile Europa League și Conference League

Joi, 30 noiembrie 2023, este un adevărat maraton fotbalistic pe PRO ARENA și VOYO, care difuzează cele mai tari meciuri din UEFA Europa League și UEFA Europa Conference League.

Show-ul începe încă de la 17:30 cu meciul dintre FC Astana și Dinamo Zagreb (PRO ARENA și VOYO).

Campioana Croației și una dintre cele mai bine cotate echipe din Grupa C nu a avut un parcurs foarte bun în primele patru meciuri, reușind să strângă doar trei puncte. Acum este pe ultimul loc, dar o victorie în Kazakhstan îi poate readuce speranțele pentru calificarea în primăvara europeană, scriu cei de la Sport.

De la ora 19:45, pe PRO ARENA și VOYO este Atalanta - Sporting Lisabona, meci în urma căruia italienii pot tranșa calificarea în fazele eliminatorii ale competiției.

Freiburg - Olympiacos și AEK Atena - Brighton pot fi urmărite de la aceeași oră exclusiv pe VOYO.

Citește și
arena nationala
România se luptă pentru a găzdui din nou finala Europa League. Ce țări se mai află în luptă

Capul de afiș al serii este Marseille - Ajax, de la ora 22:00. Cele două echipe au oferit un adevărat spectacol în meciul tur de la Amsterdam, când au remizat, scor 3-3.

Tot de la 22:00, Liverpool, favorita pentru câștigarea competiției, întâlnește ultima clasată din Grupa E, LASK Linz, și poate obține matematic calificarea cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor.

Programul complet al meciurilor de pe PRO ARENA și VOYO:

De la 17:30:

UEFA Europa Conference League: Astana - Dinamo Zagreb (LIVE pe PRO Arena si pe VOYO)

De la 19:45:

UEFA Europa League: Atalanta - Sporting (LIVE pe PRO Arena si pe VOYO) UEFA Europa League: Freiburg - Olympiacos (LIVE exclusiv pe VOYO) UEFA Europa League: AEK - Brighton (LIVE exclusiv pe VOYO)

De la 22:00:

UEFA Europa League: Marseille - Ajax (LIVE pe PRO Arena si pe VOYO) UEFA Europa League: Liverpool - LASK (LIVE exclusiv pe VOYO) UEFA Europa Conference League: Eintracht - PAOK (LIVE exclusive pe VOYO)

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult