Modifica setarile cookie
Toate categoriile

După pauza de un an, Serena Williams obține o victorie la turneul de la Eastbourne

Serena Williams a revenit în competiţie după o pauză de un an, marţi la turneul WTA de la Eastbourne (Anglia).  

Jucătoarea americană de tenis a reuşit să se califice în turul al doilea al probei de dublu în care face pereche cu tunisianca Ons Jabeur.

„O, Dumnezeule, este atât de amuzant să joci împreună cu Ons şi a fost super!", a declarat americanca în vârstă de 40 de ani, conform AFP și Agerpres. Serena Williams a obținut victoria alături de Jabeur cu 2-6, 6-3, 13/11 în faţa cuplului compus din cehoaica Marie Bouzkova şi spaniola Sara Sorribes.

 

Forțele Navale ale țării noastre monitorizează perimetrul de unde se extrag gazele românești din Marea Neagră

Citește și
Serena Williams - 2
Serena Williams a plecat de la Wimbledon în lacrimi: „Am avut inima frântă”

Aflată acum pe locul 1.204 mondial, Serena Williams are în palmares 23 de titluri de Mare Şlem la simplu. Sportiva şi-a anunţat revenirea în circuit pe reţelele de socializare, săptămâna trecută.

„Este o asemenea onoare, nu mi-a venit să cred! Am fost puţin nervoasă în startul jocului alături de o asemenea legendă, dar ea m-a făcut să mă simt atât de bine pe teren, chiar şi atunci când am greşit", a spus tunisianca după meciul alături de Serena.

Serena Williams şi Ons Jabeur vor înfrunta în sferturile de finală ale probei de dublu de la Eastbourne perechea formată din japoneza japoneza Shuko Aoyama, locul 10 mondial la dublu, şi taiwaneza Ho-Ching Chan (locul 49).

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult