Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce spune Sorana Cîrstea după ce a fost linșată în social media pentru un mesaj despre normalitate. "Totul se interpretează"

Sorana Cîrstea, 33 de ani, locul 37 WTA, s-a calificat, miercuri, în turul al doilea al turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o pe germana Tatjana Maria, 35 de ani, locul 62 WTA, scor 6-1, 2-6, 6-3.

La finalul partidei, sportiva noastră a vorbit despre mesajul pe care l-a transmis pe rerețelele de socializare și care i-a adus critici dure şi jigniri.

Sorana Cîrstea a precizat că mesajul său a fost unul pozitiv și a explicat ce a inspirat-o să îl posteze.

"A fost un mesaj care a venit după sosirea mea la Wimbledon și a fost un mesaj pozitiv. Ieri am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și m-a impresionat extraordinar de mult eleganța ei, eleganța doamnelor de aici, cât de frumos sunt îmbrăcați bărbații, toți la costum, cu cravată, și câtă disciplină au copiii, ce inocență.

Și totul a venit dintr-o admirație a mea față de acest turneu și de toate lucrurile frumoase pe care le-am văzut aici, care reprezintă acest turneu.

Citește și
sorana cirstea
Petra Kvitova, despre semifinala cu Sorana Cîrstea, de la Miami Open: ”Mă ucide”. Cele două s-au antrenat împreună

A fost un mesaj pozitiv care, în general, în ziua de astăzi se poate interpreta oricum, însă mesajul a fost unul pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât de frumoasă e lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu.

De aici a fost inspirația înainte de această postare. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una foarte pozitivă",a declarat Sorana Cîrstea, potrivit Eurosport.

Sorana Cîrstea, jignită după ce a vorbit despre normalitate

"Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți", a fost mesajul postat, în engleză, de Sorana, pe Instagram.

După această postare, pe Twitter au curs mesajele dure împotriva româncei. Cîrstea a fost jignită și criticată.

"E atât de dezgustător... E un motiv întemeiat s-o urăști. Ce înseamnă să-i faci pe copii inocenți din nou? Să putrezești în iad!", a scris cineva.

"Sorana Cîrstea e din nou un gunoi", a fost mesajul transmis de un utilizator Twitter,

"Sorana Cîrstea folosește platforma pentru a ne duce înapoi câteva decenii", "Sorana Cîrstea e homofobă", "Sorana ești un gunoi, având în vedere ce ai postat!", "Să o facem pe Sorana irelevantă din nou", sunt alte mesaje care au apărut în social media după postarea Soranei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult