Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Valentine's Day. Surprizele pregătite îndrăgostiţilor. "M-a impresionat ea pe mine, cu un copil"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Avem în faţă o zi sub semnul iubirii. 14 februarie ste Valentine's Day, ziua Sfântului Valentin iar îndrăgostiţii se întrec în surprize, cine romantice şi declaraţii de dragoste.

Pentru tineri, sărbătoarea din 14 februarie este un prilej bun pentru o seară în club, o invitaţie la cafenea sau o cină în doi. Aşa că, în Bucureşti, de pildă, proprietarii de localuri s-au conformat şi au intrat în horă lui Cupidon! Dar nu cu săgeţi, ci cu oferte!

De Valentine's Day cei mai mulţi tineri mizează pe distracţie. Ca în fiecare an, localurile din Centrul Vechi al Bucureştiului vor fi pline, iar barmanii sunt pregătiţi să-i surprindă pe îndrăgostiţi. Aşa că au adaptat meniul.

Şi decorul a fost amenajat în ton cu sărbătoarea. Tinerii mai... nerăbdători şi-au făcut de marţi seara încălzirea. Alţii au fost cu ochii în patru în speranţa că, pe ultima sută de metri, Cupidon îi va nimeri cu o săgeată.

Iar când vine vorba despre cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor... “O vacanţă în Maldive ar fi ideală", spune o tânără.

Citește și
Traditii si Obiceiuri de Valentines Day
Valentine's Day - Tradiții și obiceiuri de care trebuie să ții cont

Un alt tânăr spune că va aduce şi că deja iubita i-a făcut o surpriză. “M-a impresionat ea pe mine. Cu un copil. Aseară."

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult