Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un mare lanț de supermarketuri deschide în București primul magazin autonom, fără niciun vânzător. Cum funcționează VIDEO

Unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România deschide în București primul magazin complet autonom, fără niciun vânzător. Produsele luate de cumpărători sunt scanate automat prin miile de senzori amplasați în magazin.  

Discounterul german Penny va deschide în România, în zona bucureșteană Politehnica, după o perioadă de pregătire de 80.000 de ore, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui sistem de camere smart, amplasate în magazin, scrie Profit.

Nu mai puțin de 5.000 de senzori sunt amplasați pe tot parcursul traseului de cumpărături.

Compania anunță investiții de 1 miliard de euro în România  

"Poți oricând să plasezi produsele înapoi la raft, iar acestea se vor scadea automat de pe bon. Chiar dacă nu vei reuși sa plasezi produsele la locul lor, sistemul își va menține funcționalitatea iar produsele nu vor apărea pe bon", este mesajul companiei.

Rețeaua din România a grupului german REWE numără 378 de magazine și peste 7.300 de angajați.

Citește și
Sistemul de Garanție Returnare le dă bătăi de cap micilor comercianți. Nu au aparate, nici aplicații ori manual
Un lanț de magazine din România mărește prețul pe care îl plătește pentru ambalajele SGR. Până când este valabilă oferta

Compania a raportat pentru anul trecut afaceri de 8,32 miliarde lei și anunță un plan de investiții de 1 miliard de euro în România, până în anul 2030.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult