Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Coșmarul unor tinere din Iași chemate la muncă în Italia. Cum le-au găsit polițiștii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Noi detalii ies la iveală în cazul indivizilor bănuiţi de trafic de persoane, care ar fi obligat mai multe fete din Iaşi să se prostitueze în Italia.

Pe lângă bărbaţii reţinuţi, şase români şi un albanez, a fost arestată pentru 30 de zile şi o româncă de 25 de ani, care ar fi fost mâna dreaptă a liderului reţelei, spun procurorii.

Fetele găsite în apartamente închiriate la marginea oraşului Bergamo erau ameninţate că vor fi mutilate dacă îndrăznesc să ceară ajutor sau să fugă, mai spun anchetatorii.

Procurorii spun că cele 6 fete captive în mai multe locuinţe de la periferia oraşului Bergamo erau aduse de prin sate din judeţul Iaşi, unele din centre de plasament. Tot anchetorii spun că o tânără de 25 de ani, apropiată de liderul reţelei, le-au convins să accepte să plece în Italia.

Deşi iniţial l-ar fi promis un loc de muncă acolo, o dată ajunse în Italia, fetele erau obligate să se prostitueze şi să achite zilnic până la 150 de euro celor din grupare, aşa-numita taxa de post. Terorizate, victimele nu aveau acte sau telefoane mobile şi nu ştiau cui să ceară ajutor, ca să scape din prozonierat. Cazul a fost rezolvat cu ajutorul poliţiştilor din Bergamo.

Citește și
metrou bucuresti
Incident la metrou: o bucată de tablă a căzut pe șine. Reacția Metrorex

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult