Modifica setarile cookie
Toate categoriile

USR depune o nouă plângere disciplinară împotriva lui Liviu Dragnea

USR va depune o nouă plângere disciplinară împotriva lui Liviu Dragnea, de această dată pentru încălcarea codului de conduită al parlamentarilor. 

Parlamentarii USR sunt supărați pentru că, miercuri, Eugen Nicolicea nu a luat în considerare argumentele opoziției, după ce în Comisia juridică din Camera Deputaților s-a discutat plângerea împotriva lui Liviu Dragnea, pentru că a refuzat convocarea sesiunii extraordinare, la cerea opoziției.

”Dar USR va depune o nouă plângere disciplinară împotriva lui Liviu Dragnea. De această dată pentru încălcarea codului de conduită al parlamentarilor. Articolul 5 din acest cod obligă parlamentarii să anunțe atunci când au un interes personal în modificarea legilor și să rezolve un eventual conflict de interese.

Liviu Dragnea nu a anunțat că are un interes personal în sprijinirea modificărilor la Codul penal, în special în cazul modificării definiției infracțiunii de abuz în serviciu. Această modificare îl va ajuta pe șeful PSD să scape de procesul în care este condamnat în primă instanță.” - se arată într-un comunicat al USR.

Citește și
Eugen Tomac
Tomac către liderii PNL şi USR: Fac apel să depunem împreună o moţiune de cenzură

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult