Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surse: Rareș Bogdan și Mihai Tudose negociază retragerea lor din Parlamentul European. Vor funcții în viitorul Guvern PSD-PNL

Surse politice asu declarat pentru Știrile Pro TV că liderii PSD și PNL Mihai Tudose și Rareș Bogdan vor să ocupe funcții în viitorul Guvern, după alegerile parlamentare care vor avea loc în acest an.

Cei doi europarlamentari vor să se retragă din Parlamentul European, astfel că au negociat posturi în viitorul guvern PSD-PNL.

Conform surselor citate, Rareș Bogdan ar dori să ocupe o funcție înaltă la Ministerul Afacerilor Externe sau la Ministerul Administrației și Internelor, iar Mihai Tudose ar vrea să fie vicepremier, precum și un portofoliu de ministru.

Cei doi lideri PSD-PNL au fost miercuri dimineață la Palatul Victoria, pentru a discuta despre comasarea alegerilor europarlamentare cu locale în 2024.

De asemenea, preşedinţii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, au miercuri o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, potrivit unor surse politice.

Citește și
rares bogdan
Rareș Bogdan promite lapte și miere în România, „tigrul european”. Nu acum, ci peste 15 ani

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult