Modifica setarile cookie
Toate categoriile

SRI, răspuns oficial despre colaborarea cu Elena Lasconi. ”Spune negru pe alb”

SRI susține în mod oficial că Elena Lasconi nu a fost niciodată angajata sau colaboratoarea serviciului, a anunțat miercuri USR.  

USR transmite, miercuri, că urmare a informaţiilor false repetate de nenumărate ori în spaţiul public, potrivit cărora Elena Lasconi ar fi fost angajata lui Radu Timofte, în perioada 2001-2002, la SRI, preşedinta USR a cerut clarificarea acestui subiect de către Serviciul Român de Informaţii iar într-un răspuns oficial, SRI confirmă ceea ce Elena Lasconi a spus, şi anume că nu a colaborat cu SRI, nu a fost angajata acestui serviciu, nu a beneficiat de ajutor din partea Serviciului pentru a cumpăra un apartament.

”Ca urmare a informaţiilor false repetate de nenumărate ori în spaţiul public, potrivit cărora Elena Lasconi ar fi fost angajata lui Radu Timofte, în perioada 2001-2002, la SRI, preşedinta USR a cerut clarificarea acestui subiect de către Serviciul Român de Informaţii.

Într-un răspuns oficial, SRI confirmă ceea ce Elena Lasconi a spus în nenumărate rânduri: nu a colaborat cu SRI, nu a fost angajata acestui serviciu, nu a beneficiat de ajutor din partea Serviciului pentru a cumpăra un apartament”, anunţă USR.

”Nu am lucrat pentru SRI, dar jos pălăria pentru cei care lucrează cu onestitate și profesionalism în acest sistem”

”Ştiu că sunt un candidat incomod, ştiu că nu au cu ce să mă atace, ştiu că inventează o serie de mizerii pentru a încerca să-i convingă pe români că toţi politicienii sunt la fel. Dar nu e aşa. Eu nu am ascuns nimic din trecutul meu, ba chiar, vreme de 25 de ani, orice român a putut să vadă dacă mă duc sau nu la serviciu şi la ce serviciu mă duc, aprinzând televizorul şi urmărindu-mi reportajele, buletinele de ştiri sau emisiunile. SRI spune negru pe alb că toate mizeriile aruncate despre mine în spaţiul public sunt false. Adevărul iese întotdeauna la lumină! Peste două luni, avem şansa de a schimba real acest sistem susţinut de o mână de oameni care, la ordin, execută tot ceea ce li se cere şi care urmăresc mereu doar interesul personal”, a declarat Elena Lasconi, preşedinta USR.

Citește și
elena lasconi
Elena Lasconi, față în față cu Andreea Esca. „Nu am în spatele meu niciun grup de interese și gândesc liber”

”Nu este deloc un lucru ruşinos să lucrezi pentru Serviciile Române de Informaţii, este o onoare să îţi slujeşti aşa ţara. Dar este o ruşine să foloseşti Serviciile pentru jocuri politice ori pentru interese personale. Nu am lucrat pentru SRI, dar jos pălăria în faţa celor care lucrează cu onestitate şi profesionalism în acest sistem. Ruşine să le fie celor care mint, fac tot soiul de combinaţii dubioase şi folosesc instituţiile statului pentru beneficii personale”, a conchis Elena Lasconi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult