Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Roxana Mînzatu, nominalizarea României de comisar european dezvaluie ce portofoliu ar putea primi țara noastră

Roxana Mînzatu, propunerea de comisar european a României, a declarat că a ştiut de la început țării noastre îi va reveni un portofoliu în zona economică.

Roxana Mînzatu, propunerea de comisar european a României, a declarat că a ştiut de la început țării noastre îi va reveni un portofoliu în zona economică.

Roxana Mînzatu a declarat că această nominalizare pentru postul de comisar european este o miză uriaşă în care se duce cu multă încredere şi cu experienţa profesională.

„Nu e pe dorinţe, pentru că dacă ar fi pe dorinţe, ar fi un vis. Este o negociere pentru statul membru, portofoliul fiind al României şi în numele României negocierea o face premierul Ciolacu, obiectivele de ţară sau modul în care România vrea să contribuie la proiectul European este comunicat de premier”, a declarat ea atunci când a fost întrebată ce portofoliu și-ar dori.

Ea a precizat că CV-ul său are un anumit profil, dar se intersectează cu aproape toate politicile europene şi domeniile de activitate care sunt finanţate cu fonduri europene şi care finanţări vin numai şi numai dacă ating strategiile europene.

Citește și
roxana minzatu
Cine este Roxana Mînzatu, propunerea României de comisar european. Bugetară de când era studentă și bani către PSD | DOCUMENT

„Am ştiut de la început că va fi un portofoliu în zona economică, a fost o discuţie care a trasat cumva limitele domeniilor de activitate pe care le vizăm, am avut o discuţie şi cu preşedinta Ursula von der Leyen”, a mai adăugat ea.

Mînzatu, dezvăluiri despre discuția cu Ursula von der Leyen

Despre discuţia cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, Roxana Mînzatu a afirmat că şi ea s-a dus cu ideile sale preconcepute.

„De fapt a fost o discuţie cordială, care a curs foarte fluid şi părarea mea, la finalul discuţiei, a fost că am avut în faţă un om politic, o femeie politician foarte în regulă”, a povestit ea.

Mînzatu a mai declarat că din câte ştie, săptămâna viitoare urmează un anunţ oficial privind portofoliile care revin statelor membre şi ulterior se va prezenta calendarul audierilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult