Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răspunsul oferit de Ciolacu, după ce a fost întrebat dacă a jucat la păcănele: „După ce câștigă, fuge”

Premierul Marcel Ciolacu susţine că nu a jucat niciodată la păcănele. În schimb, liderul PSD joacă poker cu prietenii, Catan cu Sorin Grindeanu şi şah cu Mihai Tudose, care ”după ce câştigă, fuge”.

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, în cadrul unei emisiuni politice, difuzată, sâmbătă, la Prima TV, dacă a jucat vreodată la păcănele.

”Nu, nu, nu am cu jocurile de noroc. Am mai jucat poker între prieteni. Acum joc Catan cu domnul Grindeanu. Tablele nu mi-au plăcut niciodată. Am mai jucat şah, mai joc cu domnul Tudose, m-a bătut. Fuge. După ce câştigă, fuge. E mai aplicat”, a spus Marcel Ciolacu, citată de News.ro.

În toamna anului trecut, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu recunoştea, la Prima TV, că a jucat la păcănele în studenţie. „Sincer, cred că da, în studenţie, dar nu mai mult de două ori. Nu mai mult! Fiind totuşi un bun student la matematică, info, nu-mi dădeau bine acele aranjamente. Am pierdut, bineînţeles, dar nu mult. Şi n-am mai jucat”, a povestit Sorin Grindeanu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult