Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primarul Iașului se leapădă de George Simion. ”Nu am spus nimic despre acest individ, dar cred că a venit timpul”

Mihai Chirica, primarul Iașului, spune despre George Simion că este ”un mare trădător” și că trebuia să-i fie naș de cununie. ”Îmi este rușine, îmi pare rău și îmi cer iertare de la toți”, a declarat Chirica, fost aliat cu Simion într-un demers unionist.

Mihai Chirica, primarul PNL al Iașiului, s-a lepădat după 6 ani de George Simion, alături de care iniția, în 2018, o campanie de semnături pentru modificarea Constituției, în vederea unirii României cu Republica Moldova.

Edilul ieșean a postat inițial chiar pe pagina lui George Simion un mesaj în care-l făcea pe liderul AUR trădător, spunea că trebuia să-i fie acestuia naș de cununie și își cerea iertare pentru că s-a afișat cu el în 2018. Mesajul a fost ulterior șters de către liderul AUR, iar Mihai Chirica l-a repostat pe pagina sa de Facebook.

Demersul vine în urma unei postări a lui George Simion, cu titlul ”Casele primarului Chirica, pe drumuri private”.

”Nu am spus nimic despre acest individ, dar cred că a venit timpul. Este un mare trădător al intereselor românilor de peste tot, a făcut tot posibilul să fie alungat din Moldova, am fost cu el acolo și a făcut tot ce putea sa fie declarat persoană indezirabilă!

Citește și
George Simion, Parchet
Președintele AUR, George Simion: Alertă de poliţie politică. Sute de membri AUR, citaţi la Parchet

Crezând ca avem idealuri comune, patriotice, unioniste, l-am susținut, dar s-a dovedit că este un trădător al lor. Trebuia sa-i fiu naș de cununie (cu altă doamnă), dar mi-am dat seama că este un caracter sărac”, a scris Mihai Chirica.

Chirica, despre Simion: ”Îmi este groază să mă gândesc câți români a înșeleta în țară și în diaspora”

”Îmi este rușine, îmi pare rău și îmi cer iertare de la toți cei cărora le-am cerut încredere și sprijin pentru mișcarea românescă Acțiunea 2012! Îmi este deosebit de rău să mă gândesc că am făcut cu acest individ strategii românești de țară în sediul Basarabia e România de lângă Ministerul român al sănătății!

Îmi este groază să mă gândesc câți români a înșelat în țară și în diaspora și mă angajez să repar acestea! Vă rog să mă iertați cei care mi-ați dat încredere lângă Simion, dar s-a umplut paharul!”, a mai transmis primarul Iașiului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult