Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Marcel Ciolacu, despre accidentul ministrului Natalia Intotero: ”În continuare centura de siguranță salvează vieți”

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că centura de siguranță i-a salvat viața ministrului Familiei, Natalia Intotero, care a fost implicată într-un accident rutier, marți.

Ciolacu a anunțat la începutul ședinței de Guvern de miercuri că a vizitat-o la spital pe colega sa din Executiv și că ministrul ”este bine”.

”Încep cu o veste bună despre colega noastră, doamna ministru al Familiei, Natalia Intotero, după accidentul rutier de ieri. Am fost la spital, dimineață, din fericire este bine, se va recupera repede. Chiar își dorea să participe la ședința de guvern de astăzi. I-am urat sănătate din partea mea și a întregii echipe a guvernului. A contat foarte mult că, în momentul impactului purta centura de siguranță, chiar dacă stătea pe bancheta din spate. Cu alte cuvinte, în continuare centura de siguranță salvează vieți! Cred că este un exemplu pentru noi toți”. - a transmis Ciolacu, care a publicat pe Facebook și două fotografii de la vizita sa la spital.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost implicată marți într-un accident rutier pe Valea Oltului. Mașina în care se afla s-a răsturnat după ce a fost izbită violent de un autoturism.

Citește și
Natalia Intotero, accident
Autoturismul în care se afla ministrul Familiei, Natalia Intotero, implicat într-un accident grav pe Valea Oltului

Femeia care a provocat accidentul nu a fost rănită, însă Natalia Intotero a ajuns la spitalul din Râmnicu-Vâlcea, acuzând dureri în zona pieptului.

„Sunt bine”, a reacționat ministrul pe rețelele sociale, la câteva ore după accident.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult