Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Europarlamentarul Cătălin Ivan, despre Congresul PSD: „S-a sinucis cel mai mare partid din România”

Europarlamentarul Cătălin Ivan a afirmat, sâmbătă, cu prilejul organizării Congresului extraordinar al PSD, că „cel mai parte partid din România s-a sinucis”.

„Recunosc că nu am urmărit aşa zisul Congres al PSD. Pentru un membru de partid cu vechime, cu atâtea bătălii duse pentru partid, astăzi a fost o zi foarte tristă. Cu toată tristeţea pe care mi-o dă să văd cum s-a sinucis cel mai mare partid din România, observ că absolut tot ce le-am zis colegilor de partid în ultimii trei ani s-a împlinit. Nu sunt ghicitor în stele, dar am preferat să-mi asum riscuri şi să spun când lucrurile mergeau prost în partid, în speranţa că se puteau repara înainte să fie foarte târziu. Acum este prea târziu”, a scris europarlamentarul, pe Facebook.

El susține că de vină este șeful PSD, Liviu Dragnea: „Am ajuns aici din cauza ticăloşiei lui Dragnea, este adevărat, dar şi din cauza laşităţii şi oportunismului celorlalţi”, a conchis Cătălin Ivan.

Peste 4.000 de social-democrați participă, sâmbătă, la Congresul extraordinar al PSD, organizat la Sala Palatului din Capitală.

Citește și
Codrin Ștefanescu
Codrin Ștefănescu, la Congresul PSD: „Bătăliile, de obicei, nu sunt corecte. Se dă una pe voturi”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult