Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Deputata Raisa Enachi, susținătoare a Dianei Șoșoacă, afirmă că a fost bătută de consilieri AUR în biroul său parlamentar

Deputata neafiliată Raisa Enachi susţine că a fost bătută de consilierii AUR în biroul său parlamentar din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui.

"Doresc să vă aduc la cunoştinţă un incident grav care s-a întâmplat ieri la biroul meu parlamentar din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui. Consilierii membrii AUR, simpatizanţii lui George Simion, împreună cu cei care se ocupă de filiala AUR a oraşului Murgeni, precum şi de organizaţia judeţeană, care în februarie au preluat nestatutar filiala judeţeană Vaslui, au ocupat abuziv biroul meu parlamentar din oraşul Murgeni.

Mai grav a fost faptul că am fost lovită, bătută de aceşti consilieri membri şi simpatizanţi AUR în propriul meu birou parlamentar de faţă cu organele de poliţie locală, iar la sugestia acestora am fost rugată să părăsesc oraşul pentru propria mea siguranţă, deoarece mi s-a spus că legea nu este de partea mea şi că autorităţile nu pot interveni", a spus Raisa Enachi în plenul Camerei Deputaţilor, potrivit Agerpres.

Ea a adăugat că "este de neacceptat" ca un parlamentar să fie atacat "într-un asemenea hal", iar autorităţile să nu poată face absolut nimic.

"Solicit intervenţia imediată a autorităţilor pentru a pune capăt acestor abuzuri şi asigura protecţia mea. Nu putem permite ca violenţa şi intimidarea şi violarea persoanelor să fie parte şi din politica românească. Dacă noi, ca parlamentari, suntem atacaţi şi legea nu este de partea noastră, atunci ce ne mai putem aştepta de la oamenii simpli.

Citește și
Volodimir Zelenski, Parlament
Doi parlamentari PSD, dar și George Simion, au semnat pentru anularea acordului de securitate între România și Ucraina

Aici avem un lider care îşi doreşte şi participă la alegerile prezidenţiale. Cum se va simţi şi care vor fi priorităţile pentru societatea românească? Violenţa se poate extinde şi ameninţă siguranţa fiecăruia. Solicit sprijinul dumneavoastră pentru a condamna ferm, domnul Tanasă, aceste batjocuri şi aceste violuri şi aceste loviri în propriul birou parlamentar", a afirmat Enachi.

Ea a publicat și pe Facebook o înregistrare VIDEO.

Deputata neafiliată pare să fie o susținătoare a Dianei Șoșoacă. Ea are ca fotografie principală pe contul său de Facebook o poză prin care o promovează pe președintele partidului SOS România.

Raisa Enachi este deputat de Vaslui, aleasă pe listele AUR. În februarie 2024, ea a părăsit grupul parlamentar al acestei formaţiuni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult