Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum au sărbătorit liberalii victoria din 26 mai. Ce s-a întâmplat în biroul lui Orban

Your browser doesn't support HTML5 video.

Duminică, 26 mai, în tabăra opoziției s-a deschis șampania. 

Liberalii s-au pregătit în detaliu pentru momentul de glorie: iarbă tunsă în urmă cu câteva zile, o scenă amenajată chiar în curtea partidului și ecrane uriașe montate în grădină pentru a urmări rezultatele alegerilor, care, în final le-au confirmat optimismul.

Pe 26 mai, liderii PNL s-au strâns la sediu încă de la primele ore ale zilei. În curtea partidului se muncea de zor pentru centralizarea informațiilor din teritoriu și pentru rețelele de socializare. Abia spre seară, liderii și candidații PNL s-au mai relaxat, iar - după ce a făcut ultimele aranjamente pe scenă - Ludovic Orban a dat startul aplauzelor.

Liberalii au urmărit primele exit poll-uri pe ecranele uriașe montate în curtea partidului, iar închiderea urnelor de la ora 21.00 i-a prins pe liberali pe primul loc.

Ludovic Orban, președintele PNL: "Actuala coaliție parlamentară nu mai are nicio legitimitate pentru a guverna România. Votul cetățenilor de azi arată o voință fermă clară de schimbare în România".

Citește și
Liviu Dragnea
Filmul marii înfrângeri a PSD din 26 mai. Dragnea consideră că "a fost o furtună a urii"

La final, Ludovic Orban a făcut turul victoriei printre membrii și simpatizanții partidului, la fel și primul pe lista candidaților PNL, Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan, candidat PNL: "După 7-8 kilograme date jos și zeci de mii de kilometi făcute, după 5 țări în diaspora vizitate și după descoperirea unei familii uluitoare în PNL, sunt extrem de obosit, dar foarte satisfăcut. Misiune îndeplinită."

Lideri, simpli membri sau doar simpatizanți, s-au felicitat pentru campanie și au imortalizat momentul prin zeci de fotografii.

Șampania n-a fost deschisă decât în cadru restrâns, în biroul președintelui PNL, chiar înainte de începerea numarării paralele a voturilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult