Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cioloș, enervat de Șoșoacă în Parlament: ”Sper că aveți puțin pe conștiință minciunile”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Premierul desemnat, Dacian Cioloș, s-a arătat deranjat, miercuri, de comportamentul senatoarei independente Diana Șoșoacă, în timpul dezbaterilor care au avut loc înainte de votarea guvernului propus de liderul USR.

În timp ce ținea un discurs de la microfonul plenului celor două Camere, Dacian Cioloș a fost întrerupt de strigătele lui Șoșoacă, în ciuda încercărilor președintelui de ședință, care a făcut apel la liniște.

Anterior, Șoșoacă a ținut un discurs ”anti mască” în Parlament, fiind chiar atenționată de unii parlamentari USR că trebuie să poarte mască sanitară.

”Pentru colegii de la USR care-mi spun ”masca”, eu vă spun jos masca, pentru că vă ascunde ipocrizia” - a replicat Șoșoacă.

Senatoarea independentă a continuat cu atacurile verbale chiar și când a început să vorbească președintele USR, Dacian Cioloș.

Citește și
Sosoaca Xena
VIDEO. Șoșoacă, atac la Cîțu: ”Dacă dvs. sunteți Superman, eu sunt Xena, Prințesa Războinică”

Strigătele l-au făcut pe acesta să-și întrerupă discursul și să-i reproșeze lui Șoșoacă discursul anti vaccin și anti mască.

”Mulțumesc, mulțumesc, doamna Șoșoacă pentru remarci. Sper doar că aveți puțin, puțin, pe conștiință minciunile pe care le-ați aruncat oamenilor, să sădiți teama în ei, și astfel să-i vedem la terapie umplând spitalele. Sper că aveți puțină responsabilitate pentru asta..” - a spus Dacian Cioloș.

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult