Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ciolacu face băi de mulțime în Moldova, dar asta ”nu are nicio legătură cu candidatura”. Ce i-a spus unei starețe | FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Marcel Ciolacu face băi de mulțime în Moldova, se pozează zâmbitor cu sute de oameni și pios la mănăstire, dar spune că asta ”nu are nicio legătură cu candidatura” la prezidențiale.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, care petrece sărbătoarea de Adormirea Maicii Domnului în zona Moldovei, a dezvăluit că i-a avut alături, în zi de sărbătoare, pe preşedinţii nou aleşi de consilii judeţene, ”pentru că şi ei sunt la început de drum”.

”Biserica Ortodoxă este şi un stâlp spiritual, dar este şi stâlp al identităţii noastre naţionale”, a afirmat Ciolacu, la finalul slujbei, mărturisind că pe parcursul serviciului religios s-a gândit la părinţii săi.

”Toată slujba m-am gândit la părinții mei”

Premierul spune însă că prezenţa sa în zona Moldovei în această perioadă ”nu are nicio legătură cu candidatura”. ”Acuma vorbeam cu Maica Stareţă şi îi spuneam: toată slujba m-am gândit la părinţii mei, care au fost chemaţi la Domnul”, a adăugat liderul PSD.

Marcel Ciolacu a precizat că pleacă de la slujbă cu un ”sentiment de împlinire”.

Citește și
Paul Stănescu, Marcel Ciolacu
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, despre șeful său, Marcel Ciolacu: ”Are un IQ foarte ridicat”

Într-o postare pe Facebook, Ciolacu s-a arătat în mijlocul mulțimii din localitatea suceveană Baia. ”M-am simțit extraordinar aici”, a comentat premierul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult