Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Biden este, de fapt, un robot disfuncțional”. Discursul președintelui SUA i-a pus pe gând pe americani

Președintele SUA, Joe Biden, a ținut un discurs mai „ciudat” ca de obicei vineri, la „Starea Uniunii”. Pronunția și modul de formulare a frazelor i-a determinat pe unii privitori să-l considere „un robot”.

Discursul lui Joe Biden despre „Starea Uniunii” s-a îndepărtat puțin de luările de cuvânt obișnuite ale președintelui american, arătând o latură mai „agresivă” a acestuia, arată publicația Daily Star.

El a enunțat o listă lungă a realizărilor sale în funcție și a ținut să combată îngrijorările publicului legate de vârsta și aptitudinile pentru funcția supremă în stat. Rezultatul a fost un discurs înflăcărat, care a pus asistența pe gânduri, arată sursa citată, pentru că Joe Biden nu s-a mai poticnit în rostirea cuvintelor. Pe rețelele de socializare, unii oameni s-au întrebat dacă nu cumva Joe Biden a fost înlocuit de o sosiePe X, fostul Twitter, unii internauți chiar au speculat că președintele a fost înlocuit de un android.

„Biden este pur și simplu deconectat. Tonul său, viteza de exprimare, modul său de a vorbi tare și percutant, este foarte ciudat. Acest discurs este ciudat".

„Biden este de fapt un robot disfuncțional.”

Citește și
dmitri medvedev
Medvedev a reacționat după discursul lui Biden: Încearcă în mod activ şi persistent să înceapă Al Treilea Război Mondial

„Biden trebuie să fie un robot. N-a băut deloc apă în tot acest discurs!"

„Cu siguranță am spus că nu era adevăratul Biden, pentru că ceva era... oprit. Cu siguranță era o marionetă/robot" – sunt unele dintre comentariile internauților care au remarcat situația neobișnuită.

La fel ca și discursul, limbajul corporal al președintelui în timpul lungului discurs a fost criticat dintr-un alt motiv, deoarece pentru unii a părut că nu era sincronizat cu vorbele rostite.

„Consilierii de imagine ai lui Biden i-au spus să țipe și să strige pentru a arăta vivacitate, dar urmăriți-i limbajul corpului, se mișcă cu încetinitorul."

Gregory Hartley, expert în limbajul corpului, a declarat pentru Newsmax că întregul discurs a părut regizat și repetat.

El a spus că tacticile lui Biden au fost ca un gândac când se aprinde lumina, în sensul că "face mereu același lucru".

„A țipat despre lucruri bune, la fel cum a strigat despre lucruri rele, totul este repetat", a spus el.

Hartley a fost apoi întrebat despre momentele de furie care par să apară des în discursurile lui Biden.

„Este tot ceea ce face, este doar o rutină. Își ridică vocea până la un crescendo, și apoi o coboară în alte momente, nu are nicio logică. L-am urmărit de multe ori când vocifera despre lucruri bune și apoi despre rele".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult