Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Prostia soldaților ruși. Un militar împușcă de aproape un sistem de rachete

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pe rețelele de socializare a fost publicată o înregistrare VIDEO șocantă în care un soldat rus trage cu o pușcă automată într-un lansator de rachete ucrainean de tip S-300, care ... explodează.

În înregistrare se vede cum militarul se află la o distanță foarte mică de rachetele ucrainene, își armează pușca, țintește ... și trage.

Imediat se produce o explozie extrem de puternică, iar locul este împroșcat cu flăcări, inclusiv în locul în care se afla soldatul.

Potrivit Daily Mail, inițial, clipul a fost distribuit pe un canal pro-rus de pe Telegram.

Autorii mesajului, care sunt ruși, au susținut pe Telegram că niciunul dintre soldații ruși prezenți la fața locului nu a fost rănit în explozie, însă este greu de crezut că militarul care a tras cu arma a supraviețuit exploziei.

Videoclipul arată clar cum locul a fost cuprins de minge de foc, astfel că este foarte puțin probabil ca membrii unității militare să fi scăpat nevătămați.

Citește și
Klaus Iohannis, Joe Biden
Ce a discutat Iohannis cu Biden despre România: ”Anunțul este foarte, foarte bun pentru noi”

Nu există nicio explicație despre motivul pentru care soldații nu au deschis focul asupra lansator de rachete de la o distanță mai mare. În schimb, clipul pare să arate lipsa de experiență a unora dintre batalioanele trimise de Putin în primele linii de luptă din Ucraina.

CITIȚI ȘI: VIDEO viral. Un soldat rus care își făcea nevoile este atacat cu o grenadă, de o dronă

De asemenea, nu este clar dacă transportorul de rachete S-300 din videoclip era dezactivat sau pur și simplu rămăsese fără combustibil.

Sistemele de rachete S-300 reprezintă apărarea aeriană de la sol - de nivel superior - a Ucrainei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult