Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Judecător ucis de soție când a aflat că nu este tatăl copilului lor. Femeia s-a aruncat de la etaj după crimă

Un judecător din Turcia a fost ucis de soția sa după o ceartă cumplită în care bărbatul i-a prezentat dovezi că nu el este tatăl copilului lor. Femeia și-a ars soțul cu ulei încins, apoi l-a înjunghiat de mai multe ori, scrie Mirror.

Necmi Arslan s-a ocupat de divorțul femeii de fostul ei partener și așa s-au cunoscut. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul procesului.

La scurt timp, femeia l-a anunțat că este însărcinată și că el este tatăl copilului. Judecătorul a cerut-o de soție, imediat ce a fost pronunțat divorțul femeii.

Trei ani mai târziu, adevărul a ieșit la iveală. Judecătorul a cerut un test de paternitate, iar rezultatul a indicat că probabilitatea ca tatăl copilului să fie fostul soț al femeii era de 99,99%.

Potrivit sursei citate, între cei doi soți a izbucnit un scandal monstru, iar bărbatul a amenințat cu divorțul. Moment în care femeia a aruncat spre el uleiul încins dintr-o tigaie, apoi l-a înjunghiat de mai multe ori.

Citește și
crima Câmpulung Muscel
Filmul crimei din Câmpulung Muscel. Femeia a fost ucisă de soț de față cu fiica lor. „Ar fi vrut să se omoare el înainte”

Necmi Arslan de 54 de ani a murit, iar soția lui, Hande, în vârstă de 43 de ani, s-a aruncat de la fereastră când și-a dat seama ce a făcut. A fost transportată la spital, dar nu a supraviețuit, relatează presa locală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult